Acasă Politica Călin Stan: “Mai mulți primari din Bistrița-Năsăud refuză transmiterea on-line a ședințelor...

Călin Stan: “Mai mulți primari din Bistrița-Năsăud refuză transmiterea on-line a ședințelor de CL”

0

Președintele USR Bistrița-Năsăud, Călin Stan, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre proiectele pe care le propun consilierii locali ai formațiunii sale politice în Consiliile Locale din județ.

“USR Bistrița-Năsăud are 32 de consilieri locali în UAT-urile județului Bistrița-Năsăud. E destul de greu să se lucreze cu majorități fragile sau în opoziție la nivel de județ. Știm cu toții că e destul de greu să treacă anumite proiecte sau amendamente pe care colegii le depun. Sunt respingeri de proiecte, in diferite UAT-uri, pentru ghiseul.ro. Avem UAT-uri care au respins proiectele consilierilor noștri privind digitalizarea și plata online”, a explicat Călin Stan.

De asemenea, Călin Stan spune că la Dumitra, se refuză transmiterea ședințelor de Consiliu Local pe rețelele de socializare. “Avem primari care refuză transmiterea ședințelor on-line, se ascund după diferite regulamente și articole din regulamentul intern. Ne dorim să se transmită ședințele de CL on-line, o să insistăm până când vor fi transmise on-line”, a declarat Călin Stan.

Exit mobile version