Acasă Administratie CĂIANU MIC, prima comună care refuză VITALIA

CĂIANU MIC, prima comună care refuză VITALIA

0

Propunerea de majorare a tarifelor practicate pentru ridicarea gunoiului menajer de pe raza comunei Căianu-Mic s-a lovit de refuzul categoric al primarului comunei, domnul Paul Știr, și al Consiliului Local Căianu-Mic.

În ultima ședință ordinară din luna martie a Consiliului Local s-a votat în unanimitate de către consilierii locali respingerea propunerii operatorului de la nivel județean de a majora tarifele practicate, de la nivelul de 2,86 lei/persoană/lună la 3,25 lei.

Primarul comunei, Paul Știr, a declarat următoarele: ”Această propunere de majorare a prețului de către operatorul județean contravine interesului cetățenilor noștri iar motivația pentru care s-a propus această modificare a condițiilor din contract nu își găsește suport. Alături de consilierii locali ne vom opune oricăror noi planuri de creștere a tarifelor dacă acestea nu sunt bine documentate și ancorate în realitatea din teren. ”

Comuna Căianu-Mic a avut parte de o dezvoltare puternică în ultimii patru ani prin atragerea de fonduri de la Consiliul Județean, Guvernul României și Uniunea Europeană iar standardele și așteptările populației de la SC Vitalia Servicii pentru Mediu SA sunt de a li se oferi un serviciu de calitate la un preț onest.

 

 

 

Exit mobile version