Pro Politica

Bursele de merit “NOSA”, aprobate de Consiliul Municipal

Consiliul Local Bistrița a aprobat astăzi, în ședință ordinară, acordarea unor burse de merit „Nosa” pentru elevi din municipiu, în prezent studenţi, care s-au remarcat prin rezultate deosebite atât la învăţătură cât şi la olimpiadele şcolare naţionale şi internaţionale şi care, prin meritele lor, au adus un plus de valoare imaginii municipiului Bistriţa. În urma evaluării celor 16 dosare depuse, Comisia juridică şi de administraţie publică a propus acordarea a patru burse de merit.

Cine va beneficia de bursele NOSA?

Este vorba de cel mai premiat olimpic român, Rareş Buhai, student în anul I la Massachusetts Institute of Technology din Statele Unite ale Americii, Szekeres Ilma, studentă în anul I la  Facultatea de Drept în cadrul Universităţii „Babeş – Bolyai” Cluj Napoca,  Alexandra – Daria Beudean, studentă în anul I la Universitatea  „Babeş – Bolyai” Cluj – Napoca,  Facultatea de  Drept şi Vlad Socaciu, student în anul I la Universitatea Tehnică Cluj Napoca, Facultatea de automatică şi calculatoare.

Bursa de Merit „Nosa”, în valoare de 500 lei/lună constituie o susţinere financiară a beneficiarului, pe toată durata studiilor universitare de bază până la obţinerea licenţei.

 

Exit mobile version