BOJOR SARE LA BEREGATA LUI MIRCEA ARCHIUDEAN

Must Read

Tragedia de la Spitalul VICTOR BABEȘ a fost ascunsă de Ministerul Sănătății și DSU-ul lui Arafat

Ministerul Sănătății și DSU au ieșit să comunice oficial despre tragedia de la Spitalul Victor Babeș, acolo unde 3...

SCRIITOR LA ZIAR: Ţăcăneala propagandei pro-frică

Frica dezumanizează şi scade sistemul imunitar. Omul este vulnerabilizat în faţa virusurilor, a bolilor. Nu are putere să lupte...

 

Bătălia pentru consiliul municipal dar şi pentru fotoliul de primar a început pe faţă şi la Bistriţa. Ce spunea propolitica.ro despre Florin Bojor :” Sociologic, Bojor a candidat de transhumanţă, erijându-se cu toate frazele manipulatoare de rigoare în reprezentantul societăţii civile. Bojor nu este un tip moale, el lovind acum cu un  sistem de emisie-recepţie şi primind feed backul acţiunilor sale foarte repede”, se adevereşte.

Fără a mai sta pe gânduri, Bojor atacă la baionetă şi sare la beregata lui Mircea Archiudean, aruncat în luptă ca şi candidat independent, dar care a fost confirmat drept candidat al ALDE atât de către Dorin Popescu dar şi de Ionel Tompa într-o emsiunde la AS-TV.

Mirosind că e un os electoral bun de ros, independentul Bujor îi scrie o scrisoare deschisă lui Mircea Archiudean în care îl acuză că ar fi un blat aranjat pentru Ovidiu Teodor Creţu.

 

 

M-am bucurat când am văzut că un tânăr se implică în spaţiul public. M-am bucurat că aţi împărţit atâtea ziare cu dumneavoastră, m-am bucurat că vorbiţi de schimbarea mentalităţii la Bistriţa.

Mai mult, potrivit presei, afirmaţi că domnului primar Ovidiu Creţu îi lipseşte „viziunea, spiritul de echipă şi mentalitatea de învingător. Domnia sa luptă pentru recunoaşterea unor merite personale şi nu colective.” Mai ziceţi, tot potrivit presei, că celebrul Ioan Oltean este cel mai mare susţinător al lui Ovidiu Creţu. Ca în final să ne comunicaţi, tot potrivit presei, că vă bazaţi pe votul domnului primar Ovidiu Creţu.

Cum aţi afirmat că principalul dumneavoastră obiectiv este să candidaţi din partea bistrițenilor. M-am gândit că poate sunteţi candidatul la primăria Bistriţa pe care să-l votez şi eu?!

Mircea Archiudean - ALDE - blat cu primarul Cretu PSD Bistrita

Pagina Facebook – Dorin Popescu

Însă mare mi-a fost uimirea să descopăr că şi dumneavoastră aveţi un şef de partid în persoana domnului Dorin Popescu, preşedintele ALDE BN (partidul lui Tăriceanu) şi că potrivit preşedintelui Dorin Popescu – Vicepreşedinte la Consiliul Judeţean BN sunteţi membru al acestui partid: mesajul de pe reţeaua de socializare facebook din 1 decembrie 2015.

M-am întrebat, cum se poate ca un om intrat nou în politică să fie marioneta politicienilor cu state vechi de plată?

Cum se poate ca un om care afirmă că vine să schimbe mentalitatea este membrul unui partid despre care presa spune că e de traseişti şi trădători din alte partide politice?

Cum se poate ca un om care spune că are viziune intră în partidul care opreşte în Parlament arestările DNA-ului?

Un partid ce zilele acestea nu ştie încă cum să se urce pe vreun val al marilor partide, poate, poate mai rămâne în continuare la ciolan şi butoane…

Cum la dezbaterea publică de la primărie a bugetului bistriţenilor pe anul 2016 nu aţi participat, ca cetăţenii să vadă ce părere aveţi despre cheltuirea banilor publici, în calitatea dvs. de pretendent la fotoliul de primar, înclin să cred că ascundeţi bistriţenilor multe lucruri, domnule Mircea Archiudean.

Care e noua atitudine? Dacă dumneavoastră de la început nu aţi fost transparent şi încă de la primul articol ne-aţi spus că o să aflăm la momentul potrivit partidul cu care veţi candida. Adică ce, suntem prea proşti ca să ştim adevărul? Mai aveţi nevoie de timp pentru uneltiri?

Toate lucrurile acestea mă fac să cred că viitoarea candidatură a dumneavoastră este o altă manevră a vechilor politicieni de a merge înainte cu administraţia domnului Ovidiu Creţu, pe care şocant, îl mai şi criticaţi.

De aceea, în calitate de simplu cetăţean vă întreb: Domnule Archiudean, când pactizaţi cu primarul Creţu, înainte sau după alegeri?

Prof. Florin I. Bojor

P.S. în prezent consilierii ALDE din Consiliul Local fac parte din majoritatea cu care domnul Teodor Ovidiu Creţu conduce Bistriţa.

- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

Tragedia de la Spitalul VICTOR BABEȘ a fost ascunsă de Ministerul Sănătății și DSU-ul lui Arafat

Ministerul Sănătății și DSU au ieșit să comunice oficial despre tragedia de la Spitalul Victor Babeș, acolo unde 3...

FOTO- Primăria Bistrița trebuie să elibereze autorizația de construire a primului bloc de lux din Parcul municipal. Tribunalul Bistrița-Năsăud a admis după trei ani...

În urmă cu 2 ani, scriam că afacerile imobiliare au prins foarte repede și la Bistrița, iar construcția de blocuri în zone mai mult...

SCRIITOR LA ZIAR: Ţăcăneala propagandei pro-frică

Frica dezumanizează şi scade sistemul imunitar. Omul este vulnerabilizat în faţa virusurilor, a bolilor. Nu are putere să lupte împotriva agenţilor patogeni, ca în...

Noua filozofie bugetară nu permite finanțarea sportului ”privat” dar angajează 53% din bugetul pe 2021 spre investiții. Administrația Turc are 6 priorități în 2021

Primarul Ioan Turc, viceprimarii Sorin Hangan, respective Călin Stan, Ioan Peteleu dar și Florin Urâte, președinte al Comisiei de buget au susținut astăzi o...

Organizarea zilelor municipiului Bistrița rămâne sub semnul întrebării și al pandemiei

Primarul Bistriței, Ioan Turc a anunțat astăzi în cadrul unei conferințe de presă dedicate bugetului pe 2021, că zilele municipiului Bistrița depind de evoluția...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -