BOGDAN IVAN: Prefectura e fără prefect: Dolha își ține locul ocupat după ce va pierde!

Must Read

Domnule premier Orban, vă suspectez de imbecilitate, pentru că ne credeți pe toți imbecili.
Copiii au început școala într-o situație gravă, fără precedent. Când criza de COVID-19 lovește țara asta din ce în ce mai grav, dumneavoastră vă rezumați la jocuri politice.
Știți că veți pierde la Consiliul Județean, iar din cauza asta Prefectura e rămasă fără prefect. Așteptați ca fostul prefect să își ocupe funcția, din nou, după alegeri, de parcă această campanie ar fi fost o vacanță pentru el de la atribuțiile unui prefect în situații de criză.
#BistrițaZERO e doar un exemplu: zero bani din fondurile de rezervă, zero respect pentru cetățeni, de la dumneavoastră. Ați venit în județul nostru promițându-ne marea și sarea: autostradă, apă și gaz, o viață mai bună pentru oameni. Se vede că nu știți nimic despre Bistrița pentru că ați mințit cu nerușinare!
Ați spus că, în ultimii 8 ani, nu s-a facut nimic, când fiecare om, chiar și cei din partidul dumneavoastră, știu că înainte de cei 8 ani a lui Radu Moldovan la Consiliul Județean, în județul acesta chiar nu s-a făcut nimic.
Domnule premier, ne-ați amenințat la noi acasă: ați spus că Bistrița va fi un ,,copil orfan” dacă nu votează cu liberalii.
E incredibil de periculos ca într-o democrație REALĂ un premier să amenințe o regiune dacă nu-l votează!
Ați susținut că mita electorală în campanie e un lucru benefic și e corectă, atunci când un „pufulete” candidat PNL a împărțit măști inscripționate cu numele lui. Nu, domnule premier, mita electorală nu e corectă și e tot mită!
Și ați abandonat cetațenii când se așteptau să îi protejați: ne-ați lăsat copiii, părinții, bunicii, pe toți oamenii dragi, în mâinile sorții! Domnule premier, care mai e rostul Prefecturii fără prefect? De ce lăsați un județ să se descurce fără prefect când pandemia va fi tot mai grea?
Ne-ați dovedit, cum Bistrița înseamnă zero pentru dumneavoastră, la fel ca și țara. Ați abandonat instituțiile în căutarea voturilor.
Domnule premier, de când e campania mai importantă decât viața?
P.S. Domnule Ludovic Orban, un sfat personal: luați-vă mandolina, împreună cu ceilalți „greierași”, și cântați la altă masă!
Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni în picioare, nuntă şi în aer liber
Virgil R. Rus, Mihaela Ivan şi alţi 139
24 comentarii
83 distribuiri
Îmi place

Comentează
Distribuie
- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

Ape tulburi în AJVPS BN : A început războiul între pescari și matusalemica conducere a asociației. MIhai Forai este acuzat de lipsă de transparență...

Apele sunt tot mai tulburi în Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor din Bistrița-Năsăud, pe partea de pescuit, la...

Președintele Klaus Iohannis: De sâmbătă, 15 mai, se elimină portul măştii în exterior, cu câteva excepţii, cum ar fi pieţele, târgurile sau staţiile de...

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că, începând din 15 mai, "vom avea o relaxare pas cu pas", care va include renunţarea la mai multe...

Războiul Verzilor aproape de final. O decizie definitivă în dosarul Simoiu vs Călinescu va aduce schimbări masive și la Bistrița. Marius Bălan vrea consilier...

În iunie 2019, Partidul Verde făcea boom și se dividea ca un fel de amibă, și mic cum este el, a devenit și mai...

Disputa dintre ortodocși și reformați pe tema cimitirului municipal mediată de prefectul Stelian Dolha

 Prefectul Stelian Dolha, alături de subprefecții Decsei Atilla și Toth Lorand, a mediat o întâlnire între reprezentații Parohiei Reformate Bistrița, ai Parohiei Ortodoxe Române...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -