Acasă Politica Bogdan Ivan ar putea prelua șefia TSD de la nivel național

Bogdan Ivan ar putea prelua șefia TSD de la nivel național

0

Deputatul PSD, Bogdan Ivan, ar putea prelua președinția organizației Tineretului Social Democrat din România. Numele lui Bogdan Ivan este vehiculat pentru această funcție, iar președintele TSD Bistrița-Năsăud este susținut și de liderul PSD, Marcel Ciolacu.

În competiția pentru șefia organizației de tineret a PSD ar fi nu mai puțin cinci propuneri, între care deputatul Bogdan Gruia Ivan și Alexandru Mihai Ghigiu, profesor la SNSPA, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat pentru G4Media.ro că îl susține pentru funcția de lider al organizației de tineret pe deputatul Bogdan Gruia Ivan (30 de ani).

Potrivit CV-ului afișat pe site-ul Camerei Deputaților, Bogdan Gruia Ivan este expert în comunicare și relații publice. Este înscris la un doctorat la sociologie, avându-l ca îndrumător pe Vasile Dîncu, în prezent președinte al Consiliului Național al PSD.

Ivan a absolvit Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității Babes- Bolyai din Cluj-Napoca. A fost consilier al Preşedintelui Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Potrivit surselor G4Media.ro, Mihai Ghigiu este un apropiat al fostului premier, Sorin Grindeanu, în prezent prim-vicepreședinte PSD, adică numărul doi în partid.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version