Bogdan Ivan, către Robert Sighiartău: “Românii vă mulțumesc că ați eliminat accizele la carburanți”

“Domnule deputat Robert Sighiartău, românii vă mulțumesc pentru faptul că ați eliminat accizele la carburanți. Astfel, de la 4,6-4,7 lei litrul de combustibil în timpul guvernării “ciumei roșii” s-a ajuns la 6,00 lei în timpul sănătoasei guvernări galbene”, a transmis deputatul PSD, Bogdan Ivan.
“Încrederea românilor în vorbele dumneavoastră este nestrămutată, iar prețurile nu vor sări în aer deoarece avem “asigurarea” dată de colegul dvs de partid, prim-ministru, că “puterea de cumpărare a românilor a crescut”. Principiul PNL este clar: crește puterea de cumpărare, cresc și prețurile!!! Nu-i mai puțin adevărat faptul că, atât dumneavoastră cât și colegii cu galben pe piept, militați și pentru aducerea oamenilor la sapă de lemn, pentru ca mai apoi să dezvoltați România. Este ca în bancurile cu proști domnule deputat! Nu ați mințit nici dvs, nici PNL, nici coaliția de guvernare. N-aveți nicio vină. Românii sunt vinovați că v-au crezut, nu-i așa?
PS. De la 1 iulie se preconizează creșterea prețului la energie electrică și gaze”, spune Bogdan Ivan, într-o postare pe Facebook.