Acasă COVID 19 BLOCAJ la Centrul de vaccinare al SJU Bistrița-Năsăud. Sistemul de validare nu...

BLOCAJ la Centrul de vaccinare al SJU Bistrița-Năsăud. Sistemul de validare nu a fost funcțional dar acum lucrurile merg mai bine

0
În lipsa unei comunicări eficiente și transparente, în condițiile unei campanii lipsite de orice empatie, promovarea vaccinării se îndreaptă către un eșec catastrofal.
Cei programați azi dimineață să-și facă vaccinul Anti COVID la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, conform programărilor, s-au trezit că nu le poate fi administrat vaccinul, dintr-o eroare gravă!
Personalul medical de la centrul de vaccinare organizat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița s-a trezit că nu poate trece la vaccinare întrucât accesul în sistemul care permite validarea actului de vaccinare și fără de care nu poate fi administrat niciun vaccin, a fost blocat!
Cei de la STS (Serviciul de Telecomunicații Speciale), care gestionează partea electronică a campaniei de vaccinare, s-au arătat uimiți că centrul de vaccinare de la SJUB este deschis, centrul apărând ca închis după încheierea etapei I de vaccinare și neapărând ca valid pentru etapa a II-a care începe astăzi.
Situația nu este singulară în țară și la fel s-au trezit închise mai multe centre care au funcționat în etapa I și care erau parte și din etapa II.

Exit mobile version