Acasă EVENIMENT Bistriţeanul ucis de vijelie în Parcul municipal conducea o şcoală de şoferi....

Bistriţeanul ucis de vijelie în Parcul municipal conducea o şcoală de şoferi. El și-a făcut trup scut pentru propriul nepoțel.

0

Furtuna de duminică după-amiaza a ucis, în judeţul nostru, doi bărbaţi. Un bistriţean se plimba prin parc cu soţia şi nepoţelul, pentru că nimic nu prevestea tragedia ce avea să se întâmple. Bărbatul de 57 de ani, care deţinea Şcoala de şoferi Profesional Auto în municipiul Bistriţa, pe str. Împăratu Traian, a fost lovit de o creangă. Ioan Pugna, originar din Căianu Mic, şi-a găsit sfârşitul în parc. Nepotul de 5 ani a fost lovit de un copac a fost internat în spital, la secția de chirurgie, cu un traumatism toraco-abdominal, cu problem mari.
La Borleasa, şi-a pierdut viaţa un bărbat în vârstă de peste 40 ani, care nu era căsătorit. Potrivit primarului comunei Târlişua, Vlăduţ Purja, bărbatul era din Molişet, însă fusese la rude la Borleasa. Acesta se afla pe o punte, iar un copac a căzut direct pe victimă, lovind-o în cap.

Astăzi, prefectul judeţului, Ovidiu Victor Frenţ, le-a vorbit jurnaliştilor despre starea de sănătate a celor răniţi, expirimându-şi întreaga compasiune pentru familiile celor două persoane care au decedat. ”În urma fenomenelor meteo avem din păcate două persoane decedate și primul meu gând se îndreaptă către familiile acestora, cu întreaga compasiune. Mai avem 17 persoane rănite, mai sunt internate cinci, trei la Bistrița și două la Beclean, nu au avut leziuni majore din fericire.”

 

 

 

Exit mobile version