Acasă EVENIMENT BEȚI ȘI DROGAȚI PE STRĂZILE BISTRIȚEI: Tot mai mulți și mai periculoși

BEȚI ȘI DROGAȚI PE STRĂZILE BISTRIȚEI: Tot mai mulți și mai periculoși

0

Sub influența alcoolului și fără permis conducea un autoturism, dar a fost oprit de polițiștii din Bistrița înainte să producă o tragedie.

 

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 2.30, polițiștii Biroului de Ordine Publică l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat de 66 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism pe strada Gării din Bistrița. Fiind efectuate verificările necesare, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, a fost testat la fața locului cu aparatul etilotetst, iar rezultatul a fost de 0.91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea

infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Depistat de polițiștii Biroului Rutier în timp ce conducea un autoturism, deși nu avea acest drept.

 

Aseară, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița – Biroul Rutier l-au depistat și oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr de 26 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism pe raza municipiului. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. A fost testat cu aparatul etilotest și DrugTest, iar rezultatele au fost negative în ambele cazuri. Totodată, în urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit în incinta autoturismului 7 pliculețe care conțineau substanțe vegetale, susceptibile a avea efect psihotrop. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, dosarul fiind înaintat structurii competente.

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version