Acasă ALEGERI PARLAMENTARE Bătaie de joc pe bani publici, bătaie de joc la adresa locuitorilor...

Bătaie de joc pe bani publici, bătaie de joc la adresa locuitorilor din Bistrița-Năsăud!

0

Din nou, iarna a prins pe nepregătite autoritățile din Bistrița-Năsăud. Drumurile naționale și cele județene sunt pline de nămeți, iar firmele care au câștigat contractele pentru deszăpezire în Bistrița-Năsăud dorm liniștite.

Situația cea mai grea este pe drumurile județene, de care ar trebui să se ocupe firma Consiliului Județean, cea care a câștigat contractul de circa 2,6 milioane lei.

Oare pentru ce plătim acești bani? Pentru ca firmele să stea în adormire ignorând avertizările meteorologice, deși ar fi trebuit să fie pe poziții și pregătite de intervenție în orice moment.

Este inadmisibilă această bătaie de joc pe bani publici, este inadmisibilă această bătaie de joc la adresa locuitorilor din Bistrița-Năsăud!

Prin urmare, PNL Bistrița-Năsăud solicită autorităților județene să ia măsuri. În condițiile în care ninge de peste 24 de ore și încă se anunță precipitații abundente sub formă de ninsoare, considerăm că nu trebuie să așteptăm până nămeții ajung de câțiva metri pentru ca să fie luate măsuri.

 

Departamentul Comunicare PNL Bistrița-Năsăud

Exit mobile version