Acasă EVENIMENT Bărbat din Tărpiu, căutat după ce a ameninţat că îşi ucide fiul...

Bărbat din Tărpiu, căutat după ce a ameninţat că îşi ucide fiul de 9 ani şi apoi se sinucide!

0

Un bărbat din Tărpiu a dispărut împreună cu unul dintre copiii săi, un băieţel în vârstă de 9 ani. Dispariţia sa a produs îngrijorare maximă în rândul familiei, în condiţiile în care acesta ameninţase anterior că se va spânzura, nu înainte însă de a-i lua viaţa propriului copil. Mai mult decât atât, autorităţile locale din Dumitra susţin că ar fi primit informaţii că bărbatul şi-ar fi violat şi o fiică, în vârstă de 14 ani.

Potrivit informaţiilor Gazeta de Bistriţa, decizia bărbatului ar veni ca urmare a unor discuţii telefonice pe care acesta le-ar fi avut cu soţia sa plecată în Spania şi care l-ar fi ameninţat cu divorţul. 

 

Bărbatul are 46 de ani şi a dispărut sâmbătă dimineaţa împreună cu fiul său de 9 ani. Potrivit Bistriţeanul.ro, se pare că bărbatul le-ar fi spus surorilor băiatului că vrea îl omoare pe copil și să se sinucidă, punând în bagajul pe care l-a luat cu el și două funii. De sâmbătă nimeni nu mai știe nimic de tată și de copil.

Bărbatul are 5 copii cu o femeie care era plecată la muncă în Spania de două luni. Femeia a fost anunțată de cele întâmplate de către fiicele sale, care i-au povestit că bărbatul își ieșise din minți și ajunsese să îi bată pe toți copiii săi.

Mai mult, acesta își bătuse o vecină și pe un alt bărbat din sat înainte de a dispărea cu copilul. Mama celor 5 copii spune că bărbatul a vândut mai multe bunuri din casă pentru a-și cumpăra băutură. Acesta nu muncea, soția sa fiind singura care susținea întreaga casă, mai scrie sursa citată.

Conform surselor Gazeta de Bistriţa, se pare că bărbatul are probleme grave cu alcoolul, iar din această cauză soţia sa l-ar fi ameninţat recent într-o discuţie telefonică, că dacă nu se potoleşte va divorţa de el.

Cea care a depus o sesizare la Poliţie cu privire la disparţia bărbatului este fiica cea mare a femeii, de 20 de ani, pe care o are dintr-o relație anterioară.

 

Potrivit primarului comunei Dumitra, Gheorghe Bălăjan, autorităţile locale ar fi fost sesizate că bărbatul şi-ar fi violat o fiică de 14 ani.

„Am auzit că a dispărut cu un copil de 9 ani şi că şi-a fi violat o fată de 14 ani. Noi am sesizat Protecţia Copilului şi se va demara o anchetă în acest sens. Am aflat că şi-ar fi violat fata de 14 ani, el fiind descoperit de una din fetele mai mari, care l-ar fi suprins asupra faptului”, a declarat pentru Gazeta de Bistriţa, primarul Gheorghe Bălăjan.

 

Poliţia susţine însă că nu are nicio sesizare cu privire la fapta de viol de care vorbesc autorităţile locale din Dumitra.

„Poliția Orașului Năsăud a fost sesizată la data de 7 mai, de către o tânără de 20 de ani din Tărpiu cu privire la faptul că tatăl ei de 46 de ani ar fi plecat voluntar de la domiciliu împreună cu fratele fetei, un minor de 9 ani.  Este singura sesizare pe care noi am primit-o în care nu se vorbeşte despre nicio agresiune sau viol”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN Crina Sîrb.

Exit mobile version