Acasă Politica Politica Locala BĂLAN nu îl iubeşte pe PRIMARUL CREŢU chiar dacă b love you

BĂLAN nu îl iubeşte pe PRIMARUL CREŢU chiar dacă b love you

0

Ne ziceti Domnule Primar ca Bistrita (Ne Iubeste), am aflat-o doar acum, de la Dumneavoastra, in pragul unui nou an electoral. Oare asa sa fie ?

Suntem intr-un oras pe care-l sarbatorim prin vechimea lui, oras pe care il iubim noi, adevaratii bistriteni nascuti aici si a caror descendenti bat o suta de ani de traire efectiva pe aceste locuri.
Dumneata Domnule Primar nu poti dovedi toate acestea prin simplul fapt ca nu ne bagi in seama, si conduci orasul dupa bunul plac in stilul autoritar si dictatorial care nu place Europei si bistritenilor in mod special. Banul public este folosit si stricat uneori pe multe ghidusii si idei trasnite care va apartin, santierele aflate in lucru de ani multi sunt de proasta calitate si creeaza discomfort cetatenilor. Dumneata, Domnule Primar incerci sa stergi identitatea orasului prin asa zisele proiecte de modernizare, gen Piata Centrala. Dumneata esti cel care hotaraste soarta spatiilor verzi, distrugandu-le, ca vezi Doamne, Centrul Bistritei sa semene cu Sibiul si cu Viena. Noi vrem ca Bistrita sa semene cu orasul pe care il stim dintotdeauna si cu modernizari care nu afecteaza radical imaginea bineconturata a locuitorilor sai.

Zilele Bistritei au sosit, Administratia condusa de Dumneata nu a fost in stare sa curete pietonalul de cei 6, 7 copaci uscati, nu verzi; nu a fost in stare sa inlocuiasca cei 3 stalpi de fonta rupti de pe Pietonal si nu a fost in stare sa aranjeze zecile de BGICASAI (dale) dislocati, care pot rupe tocurile cucoanelor.

Cand te vei corecta Domnule Primar ? . . . O poti face, si iti dau un sfat: societatea civila prin ONG Bistrita Civica a depus peste 4000 de semnaturi in premiera pentru acest oras, din ultimii 26 de ani. Este vorba de proiectul Codrisor – Padurea Parc, dorita tot de adevaratii bistriteni. Daca veti pleca urechea la aceasta societate civila, atat de absenta pana la aparitia acestui ONG, atunci recastigati respectul meu. Valabil si pentru Consilierii locali, care va sustin uneori aberatiile.

Distractie placuta de Zilele Bistritei.
Pe mine nu ma aveti partener, poate la anul.

Exit mobile version