Acasă Politica AUTOSTRADA NORDULUI , obiectul unor discuții între parlamentari și CNAIR

AUTOSTRADA NORDULUI , obiectul unor discuții între parlamentari și CNAIR

0
Deputatul Diana Morar a participat astăzi la o întâlnire dintre parlamentarii din județele Satu Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud și Suceava și cei ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R.), având ca temă drumul de mare viteză care va lega județele respective, așa-numita Autostradă a Nordului, obiectiv de investiții aprobat prin lege.
În acest context, Diana Morar a precizat că în ceea ce privește tronsoanele care vor tranzita județul nostru, Baia Mare – Bistrița și Bistrița – Vatra Dornei, ” ele fac obiectul studiilor de fezabilitate în urma cărora va rezulta varianta optimă pentru această investiție (autostradă sau drum expres). Totodată, va fi prezentată și soluția recomandată pentru traseu, având în vedere că nu se va lucra pe infrastructura existentă, ci va fi un drum nou, care va îmbunătăți conectivitatea la nivel regional și va crea condițiile necesare pentru creșterea investițiilor și dezvoltarea turismului”.
”Voi urmări îndeaproape derularea acestui obiectiv deosebit de important pentru România, pentru Bistrița-Năsăud”, a conchis deputatul liberal.
La întâlnire a fost prezent și celălalt deputat PNL de BN, Robert Sighiartău.

Exit mobile version