Acasă Politica Politica Locala AUREL HOREA, CANDIDATUL PSD ÎN 2016 LA PRIMĂRIA ILVA MICĂ

AUREL HOREA, CANDIDATUL PSD ÎN 2016 LA PRIMĂRIA ILVA MICĂ

0

Primarul comunei Ilva Mică, Aurel Horea, este începând de astăzi președintele organizației PSD Ilva Mică. Aurel Horea a preluat conducerea organizației locale PSD în urma unei conferințe de alegeri la care a participat președintele interimar al PSD Bistrița-Năsăud,  Radu Moldovan, președintele Executiv al PSD, Nicolae Moldovan și vicepreședintele PSD, senatorul Ioan Deneș.  

Conferința de alegeri a reunit consilieri locali ai PSD și peste 60 de membri și simpatizanți social-democrați. Din conducerea organizației face parte și Viceprimarul comunei, Ilie Mușină, fostul lider al organizației, Victor Pop, dar și consilieri locali ai PSD.

Președintele interimar al PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan a declarat în cadrul conferinței: Domnul Primar Aurel Horea a demonstrat până acum că este un primar gospodar și interesat să rezolve problemele comunității. Mă bucur că și-a dorit să facă parte din echipa social-democrată a județului Bistrița-Năsăud, singura echipă care a susținut în mod concret primarii județului îndiferent de culoarea lor politică, în proiectele de interes pentru comunitățile locale. Încă din 2012 am lucrat împreună cu domnul Horea Aurel pentru comunitatea din Ilva Mică și voi face la fel și de acum înainte! Mult succes echipei întregite și fie ca cele 8 proiecte de investiții aflate în derulare sau în procedura de achiziție publică în comuna Ilva Mică să se deruleze fără probleme până la capăt!

 

Exit mobile version