Acasă Politica Politica Locala AUDIENŢELE ON LINE ALE PRIMARULUI CREŢU, CRITICATE DE STELIAN DOLHA

AUDIENŢELE ON LINE ALE PRIMARULUI CREŢU, CRITICATE DE STELIAN DOLHA

0

Primarul municipiului a încercat să fie interactiv cu bistrițenii ieri seară. Pe principiul că imaginea i s-a deteriorat pentru că nu comunică bine, nu pentru că a stricat mare parte din ce a atins, Crețu s-a gândit că face bine la imagine să converseze în direct cu cetățenii pe o rețea de socializare.

Nu i-a ieșit nici asta, pentru că în realitate pe tot timpul audienței a fost offline, cu o fotografie în loc de imagine video. Blocat în biroul său, așa cum a stat tot timpul în ultimii 8 ani, le-a acordat bistrițenilor privilegiul unei ore de conversație artificială. Cu răspunsuri întârziate și probabil dictate unei secretare.

În fața unei adevărat tir de nemulțumiri din partea bistrițenilor, Crețu a oferit răspunsuri evazive, pline de mulțumire de sine, iar acolo unde întrebările au devenit deranjante, răspunsurile au fost fie arogante, fie inexistente.  De pildă unui bistrițean care i-a cerut explicații legate de numărul mic al locurilor de parcare pe strada Gheorghe Șincai, Crețu i-a recomandat să parcheze în Piața Eminescu, pentru că mersul pe jos face bine la sănătate, iar centrul orașului istoric nu e loc de parcare. A sunat cinic în condiții în care mașina de serviciu e parcată colț cu strada în cauză, în așa fel încât Crețu să poată sări în ea direct din birou. Iar pe un alt bistrițean care l-a întrebat dacă i-a fost teamă să se întâlnească cu cetățenii față în față Crețu l-a chemat în Primărie pentru a-i demonstra cât de frică îi este.

Am sperat ca măcar în al 12-lea ceas după ce a ținut ani de zile audiențele expeditiv în holul Primăriei, în condiții improvizate, Ovidiu Crețu să încerce să-i asculte pe bistrițeni. Și să le dea răspunsuri oneste. Dar m-am înșelat. Și de data această Crețu s-a ascultat doar pe sine.

 

Exit mobile version