duminică, iunie 7, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  AU ÎNCEPUT ZILELE ORAŞULUI BECLEAN

  Must Read


  Zilele Becleanului 2017. Cu acorduri de fanfară, cu o reprezentație artistică a tinerilor polonezi, în prezența oficialităților locale și a celor județene sau din străinătate, dar și sub privirile atente ale beclenarilor adunați în parcul central, așa a fost marcată vineri deschiderea oficială a zilelor orașului Beclean.

  Primarul Nicolae Moldovan, gazda evenimentului, s-a declarat încântat de prezența delegațiilor din China și Polonia, parteneri importanți ai orașului de pe Someș. În plus, acesta le-a mulțumit și beclenarilor și le-a urat să aibă parte de multe bucurii cu ocazia Zilelor Becleanului.

  „Vreau să le mulțumesc beclenarilor pentru prezența lor de azi aici și le transmit că noi facem totul pentru binele lor și a orașului.  Este o sărbătoare de o semnificație aparte pentru noi toți, de asta vă doresc tuturor să aveți parte de numeroase bucurii în aceste zile de sărbătoare. Avem două delegații, chiar trei, din China și Polonia. Suntem extrem de încântați de asemenea de prezența președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, pentru tot sprijinul pe care ni-l acorda mereu. La mulți ani, Beclean!”, a declarat primarul Nicolae Moldovan.

  La rândul său, președintele CJ Radu Moldovan, l-a asigurat pe primarul Becleanului de continuarea colaborării foarte bune, mai ales la nivel instituțional.

  „Domnule primar, domnule senator, stimați invitați, dragi beclenari, aici mă simt ca și acasă, între prieteni. Mă bucur să văd că în continuare se fac lucruri frumoase la Beclean și mă bucur că în calitate de președinte al CJ pot să vă sprijin în toate demersurile. Pe dumneavoastră pe toți, stimați beclenari, vă felicit pentru modul în care arată orașul și felul în care se dezvoltă Becleanul. Pe dumneavoastră vă felicit și sper să aveți parte de trei zile cu soare, fără furtuni așa cum au fost zilele trecute, să vă bucurați de această sărbătoare dragă așa cum se cuvine. Vă doresc la mulți ani și toate cele bune”, a spus președintele CJ, Radu Moldovan.

  După discursurile oficiale a urmat un moment artistic al Fanfarei din Polonia, apoi altul al tinerilor din Polonia, spre încântarea audienței.

  Degustare de preparate poloneze

  La final, oficialitățile și beclenarii prezenți în parc au putut degusta din preparatele culinare tradiționale poloneze, realizate de delegația din Siepraw, oraș înfrățit cu Becleanul.

  Vă amintim că Zilele Becleanului se desfășoară  în perioada 30 Iunie – 2 Iulie.

  MIHAELA HITICAŞ

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  O fetiță de 2 ani din Braniștea a ajuns la spitalul de arși din București cu un elicopter SMURD. Ea prezintă arsuri de...

  Nenorocirea s-ar fi produs în urmă cu două zile în casa unei familii din comuna Braniștea, doar că, informația  a...

  Doar 2 cazuri noi de persoane infectate în județul Bistrița-Năsăud, 91 fiind numărul total al cazurilor active. La nivel național, numărul celor pozitivi trece...

  Numărul persoanelor infectate cu Sars-Cov 2 din județul Bistrița-Năsăud a scăzut de la joi 13, vineri la 4 persoane, astăzi sunt doar...

  Bărbat decedat la Chețiu, comuna Chiochiș, după ce s-a răsturnat cu un motocultor

  Un elicopter SMURD de la baza Jibou a fost chemat să intervină la Chețiu, comuna Chiochiș, într-un caz grav în care un...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -