Acasă Politica Ascultaţi-I pe oameni, v-au votat! România, pe locul 124 mondial ca sume...

Ascultaţi-I pe oameni, v-au votat! România, pe locul 124 mondial ca sume alocate reconstrucţiei, spune deputatul Bogdan Ivan

0

Critici severe la adresa guvernanților a adus și deputatul Bogdan Ivan: “Felicit Guvernul României  – o spun la modul sincer, nu peiorativ – pentru performanţa de a aloca 2,4% din PIB pentru reconstrucţia economică, după ce anul trecut a alocat 1%, care ne plasează, conform datelor FMI, pe  locul 124 din 191 în topul ţărilor care au investit bani în economie pentru a trece peste această criză. Din nou, suntem devansaţi de Congo, Malaezia, Burkina Faso. Acesta este respectul pe care un Guvern de dreapta îl arată atât antreprenorilor cât şi angajaţilor, pentru că despre ei este vorba, prin proasta gestionare a crizei sanitare.

Noi, cei de la PSD, nu avem pretenţia că le ştim pe toate, că deţinem adevărul absolut, dar am avut dezbateri cu mediul academic, cu medicii, cu asociaţii profesionale, sindicate, patronate, am venit cu un buget alternativ care să rezolve o mare parte din aceste probleme sociale şi economice. (…) Guvernul ar trebui să se îndrepte şi spre oameni, nu doar spre contracte grase.  Românii i-au ales, nu s–au ales ei între ei. Să iasă, de la preşedinte la premier, să ne explice concret, răspicat aşa cum o fac adevăraţii lideri politici din Occident. Sper că până la urmă veţi înţelege că oamenii sunt cei care v-au votat. Nu v-aţi votat voi între voi, aşa că ascultaţi-i pe oameni!”, a transmis deputatul Bogdan Ivan.

Exit mobile version