Acasă EVENIMENT Ancuța Cârcu, primele declarații după decizia de arestare: “Merg să îmi strâng...

Ancuța Cârcu, primele declarații după decizia de arestare: “Merg să îmi strâng copilul în brațe. După vremea rea, va veni vreme bună”

0

Ancuța Cârcu va fi arestată preventiv, după decizia magistraților de la Judecătoria Turda. Ancuța Cârcu a declarat, imediat după aflarea sentinței, că nu se aștepta la așa ceva și că va face recurs.

“Nu mă așteptam să fiu evaluată așa, prin probele respective, cu cei care sunt implicați. Eu nu am nicio legătură cu acel dosar, am spus și am repetat la dumneavoastră în emisiune, nici de aproape și nici de departe. Am auzit că Judecătoria Turda e o judecătorie de haiducie, unde nu se împlinesc bunele valori și o parte dintre cei de acolo sunt orbi. M-a afectat foarte mult ignoranța lor și nu meritam ca să mi se spună că sunt pe aceleași locuri cu ceilalți… adică arestarea tuturor. Este trist că în anul 2021, o mamă, o femeie, poate să fie arestată pentru cele 4-5 mesaje, care nici nu sunt toate ale mele. Consider că sunt nevinovată. Avocatul meu a spus că va face recurs și mi-a promis că într-o săptămână o să ies. În Turda se discută obrăznicii și nu pe probe, în timp ce la Judecătoria Cluj se discută pe bune și pe probe. Abia aștept să mă întorc la băiețelul meu acasă. Gândiți-vă că am venit din Tenerife ca să dau față cu judecătoarea Luminița Maria să văd ce mi se aduce. Consider că pandemie este periculoasă pentru toți, dar ceilalți 9 nu au venit din Tenerife… eu am venit. Văd că nimeni nu cont ține absolut de nimic. Ei spun că sunt pericol public. Cred că s-au grăbit, mai ales că nu există probe în acest dosar, pentru a fi eu arestată”, a declarat Ancuța Cârcu, contactată telefonic, pentru InfoBistrița.ro

“Gândiți-vă că eu 8 ani de zile nu am făcut politică, m-am întors în politică de 2 luni de zile și iată ce mi se întâmplă. Am văzut că Facebook-ul îmi este restricționat, eu nu mai pot să distribui nimic, pentru că îmi spune că sunt blocată până duminică la ora 3.00. Eu nu am mai putut pune nimic, să explic cetățenilor. Mă duc să îmi strâng copilul în brațe, să îmi fac valiza și să îndeplinesc aceste lucruri care vin. Nu sar pe ele și nici nu le amân. Dacă așa vin, așa le voi primi în viața mea. Am încredere, că știu că după vremea rea va veni vremea bună. Nu am încredere în om, pentru că omul e rău și nu se satură. Am încredere în Dumnezeu, deplin și profund”, a declarat Ancuța Cârcu pentru InfoBistrița.ro.

Exit mobile version