Acasă EVENIMENT Ancuța Cârcu a vorbit despre dosar: “Sunt nevinovată, nu-i cunosc pe acești...

Ancuța Cârcu a vorbit despre dosar: “Sunt nevinovată, nu-i cunosc pe acești șmecheri”

0

Anca Cârcu a vorbit, în cadrul emisiunii InfoPolitic, despre dosarul în care este cercetată. Bistrițeanca spune că este nevinovată și că nu cunoaște inculpații din dosarul de proxenetism. Aceasta a explicat, pe un flipchart, cum funcționează clubul pe care l-a administrat în Tenerife și spune că a fost “agățată” de procurori cu niște mesaje pe care le-a trimis angajatelor sale, care nu au însă legătură cu prostituția.

“Acest dosar are 20.000 de pagini de convorbiri și eu am doar pagina 32 și pagina 34. Sunt patru sau cinci mesaje. Aceste două fete lucrează la mine cu carte de muncă, comision, rezidență. Ceea ce fetele au făcut după program nu este treaba mea. De ce am eu cinci conversații cu fetele? Niciodată o conversație cu vreun bărbat, pentru că știu de la fratele meu: cu românii nu vorbești, marocanii nu intră în local, uneori plăteam pentru discriminare și amenzi. Băiatul respectiv (n.r. -iubitul uneia dintre angajatele localului)… avocatul mi-a spus că băiatul respectiv vorbea cam urât cu fetele, exploatându-le pe cele două. Eu nu am vorbit cu el, nu m-a pomenit în mesaje. Eu le-am cunoscut pe cele 9 persoane din dosar, din Tenerife, în data de 2 februarie, la Judecătorie, când mi-au făcut percheziții”, a explicat Anca Cârcu.

“Timp de un an de zile, localul meu a fost închis 7 luni și în aceste cinci mesaje eu le spun că localul se va deschide și eu le spun să o dăm tare, pentru că chiria la local e 3000 de euro pe lună, sunt 21.000 de euro, pe care i-am plătit fără să deschid. Pe mine m-au întrebat dacă am văzut ceva. Cele două fete sunt foarte frumoase și ce fac ele în program e treaba mea, dar ce fac în afara programului nu e treaba mea. Dacă cineva este vinovat, să plătească. Eu sunt suspect, din punctul lor de vedere și, în România, țara tuturor posibilităților, pot să zică că sunt inculpat. Totuși, sunt în țară pentru acest proces, am un băiețel care are nevoie de mine cum are însăși Dumnezeu de bunătatea noastră zilnică și vreau să ies din aceste lucruri. Sunt nevinovată, un bărbat dacă ridică tonul avem o problemă! Dacă aceste 204 persoane ar fi maltratat femei și le-ar fi dus la produs, eu am doar cinci conversații, eu nu-i cunosc pe acești șmecheri de Dorobanți, nu cunosc aceste lichele, nu-i cunosc pe acești oameni care, la rândul lor, maltratează femei, împart banii”, a spus Anca Cârcu.

Exit mobile version