Acasă EVENIMENT ANCUȚA CÂRCU a primit arest preventiv din partea JUDECĂTORIEI TURDA

ANCUȚA CÂRCU a primit arest preventiv din partea JUDECĂTORIEI TURDA

0

Magistrații de la Judecătoria Turda au decis arest preventiv  și pe ceilalți patru români din dosarul Pești la Turda. Printre aceștia se numără și bistrițeanca Ancuța Cîrcu. Soluția a fost pronunțată în urmă cu scurt timp, astfel că Ancuța Viorica Cîrcu, Gheorghe Săiceanu, finul lui Mihai Moldovan, zis Calu, Sorin Marius Alexoae și Robert Valentin Negoescu intră în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile, scrie ziardecluj.ro

Informația este confirmată chiar de Ancuța Cârcu într-o postare pe pagina ei de socializare:

ANCUȚA CÂRCU: Am aflat cu stupoare ca in dupa-masa asta a fost admisa propunerea de arestare facuta pe numele meu. Nu credeam sincer ca in Statul de drept “romania” cineva mai poate fi privat de libertate fara nicio proba.
Sper ca in raport de mine nu s-a comis vreo eroare judiciara si pur si simplu am fost tratata la pachet cu ceilalti inculpati, fiind cu totii arestati fara nicio diferenta.
In cateva zile voi avea contestatia in fata Tribunalului Cluj, unde am inteles ca judecatorii sunt mai bine pregatiti decat la judecatoria campia turzii.
Imi pun (inca) toata increderea in justitie ca va face dreptate in cazul meu.

 

Între timp, primul lot: OLTEAN FLAVIU ŞTEFAN (arestat preventiv și într-un dosar cu tafic de droguri), CLADOVEANU ANDREI ROBERT NICOLAE,ŢÂNDURĂ ALEXANDRU DAN și MICU LAURA LUMINIŢA a intrat deja în a doua lună de arest preventiv.

Exit mobile version