Pro Politica

ANALIZA LUI IOAN GEORGIU- Cred că la BISTRIȚA vor întra în parlament reprezentanții PSD, unul PNL și poate unul de la ALDE.

A demarat campania electorala, partidele se lauda cu multi candidati noi, peste 75%PSD si PNL. Întrebarea este unde sunt pe liste, pe locuri eligibile sau numai de forma pentru a ascunde penalii, greii partidelor care stiu totul unul despre altul, imbogatiti indiferent de partidul in care se afla din afaceri cu autoritatile publice, din bani nemunciti,contracte supraevaluate pentru apropiati,fara ca cei din comisiile de receptie sa -si faca treaba.

Apropo, spuneam cindva si este adevarat ca aceeasi firma a pavat la Bistrita cu un pret, aceleasi materiale si conditii si la SIEU, la jumatate pretul. Este corect? S-a sesizat cineva? A masurat cineva suprafetele? Sunt corecte? Nu am mai auzit nimic de blocurile sociale de la VIISOARA, constructorul si echipa de receptie si-a facut treaba corect? La liceul L.REBREANU CEle 4 MILIOANE PLATITI DIN BUGET PENTRU INTIRZIEREA EXECUTIEI AU FOST RECUPERATI DE LA CEI CARE AU INTOCMIT CONTRACTELE DE EXECUTIE?.SAU nu era cazul sa fie clauze de acel gen?.S.A.M.D.

M-am luat cu vorba. Am vazut pe televiziuni candidati noi,prezentabili, bine pregatiti la PNL si USR dar din nefericire pledau in defavoarea cresterilor salariale si a bunastarii propusa de PSD… DACA PSD A PROPUS SI NE-AU LUAT FATA SINTEM IMPOTRIVA (ASA SPUN EI),NOUTATEA FIIND NUMAI DE NUME ,FATADA SI VIRSTA, METEHNELE SUNT TOT VECHI. Nu conteaza cei care au nevoie de salarii si pensii ,conteaza cine a propus.deja mi-e greata de asemenea iesiri in public ,idei ale sefilor vechi care se perpetueaza si la cei noi.RUSINE!!!.

Am vazut oferta, daca nu este mincinoasa cea mai buna ,in sprijinul romanilor este a PSD-ULUI.  Bine articulata,bine prezentata, candidati care stiu ce vorbesc. Singurul lucru care desigur este mostenit si nu pare ca stinga sa-l mai foloseasca poate neeuropean, este impozitarea diferentiata. Scuze cred ca sint multi cu scoli la ,,,FARA,,,care nu stiu ce este asta. Sper sa nu fie candidati.

La BISTRITA nimic nou ,PSD-UL merge cu DENES fratele primarului de BECLEAN desi liberal citva ani,,, D. PANA mai are un mandat pina la pensie si SUCIU,a pierdut la SINGEORZ-BAI, DAR FIIND SEFUL CAMPANIEI LUI R.MOLDOVAN ANI DE ZILE NU POATE FI INLATURAT…. Basescu pare speriat, cred ca nerusinarea depaseste orice limita, dar poate saracul spera sa-si scape familia de necazuri.O sa reamintesc perioada guvernului BOC, cind a taiat salarii,pensii, a crescut TVA , iar CRINUTA LUI  IOAN OLTEAN cheltuia cite un miliard de euro pentru retrocedari, la care am mai si platit dobinzi,din impozite si taxe…. Simionca macar N.MOLDOVAN nu candideaza are o familie unita chiar daca nu cu aceleasi nume,tu si fratele tau de la partide diferite? Cred ca nu aveti sanse oricum,sper ca nici un roman sa nu mai voteze cu partidul lui BASESCU…. Liberalii BISTRITENI inca nimic, pacat.A sa nu uit ,in prima zi de campanie DOLHA a fost pe AS TV,si spunea ca desi intre nu stiu citi liberali din cei 600 din mandatul actual era printre cei documentati si sustinea politica liberala a fost dat la o parte.Este posesie de narcisism.Este legala?Niciodata nu am inteles din discursurile distinsului deputat ceva de substanta,ceva cu continut care merita pus in practica sau retinut. Domnule nu ai inteles ca ati intrat in parlament datorita constructiei USL,a lui PONTA si ANTONESCU?Nu ati inteles niciunul ca a fost un accident? Cred ca la BISTRITA vor intra in parlament reprezentantii PSD,unul PNL si poate unul de la ALDE.Dumnezeu cu mila,in reprezentantii nostri slaba nedejde.

IOAN GEORGIU

Exit mobile version