Acasă Politica Politica Locala Ambulatoriul Bistriţa a fost inaugurat oficial

Ambulatoriul Bistriţa a fost inaugurat oficial

0

Reabilitarea fostei policlinici a costat peste 36 de milioane de lei, proiectul fiind unul finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 – „ Îmbunătăţirea infrastructurii sociale ”, Domeniul major de intervenţie 3.1 – Reabilitarea /modernizarea/ echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate. Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătăţirea infrastructurii serviciilor de sănătate în judeţul Bistriţa-Năsăud, ca şi cadru necesar pentru crearea premiselor asigurării unor servicii publice esenţiale pentru populaţie, la standarde europene.

La inaugurare a fost prezent stafful Consiliului Judeţean, fostul ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, parlamentarii social-democraţi Doina Pană şi Ioan Deneş, primarii din Beclean şi Năsăud, Nicolae Moldovan, respectiv Mircea Romocea.

Radu Moldovan: “Inaugurăm un obiectiv extrem de important al județului Bistrița-Năsăud, un proiect de suflet al meu care sper să facă viața un pic mai bună cetățenilor. M-am născut odată cu Policlinica, în 1968. Eforturile la Policlinică nu au fost mici. I-am invitat la inaugurare și pe actualul ministru al Sănătății și pe actualul premier, dar din păcate agenda nu le-a permis. Proiectul a fost resuscitat în 2012 și introdus la finanțare de pe lista de rezervă un an mai târziu. În față nu mai avem un gard comunist, ci o piațetă, un părculeț foarte frumos. Absolut toate cabinetele sunt doate cu echipamente de ultimă generație, fără niciun fel de rabat tot ce au cerut specialiștii a fost achiziționat”.

Exit mobile version