Pro Politica

AM AVUT DREPTATE: TRAIAN OGÂGĂU CANDIDEAZĂ din partea PNL

Propolitica a avut dreptate în ceea ce priveşte candidatura managerului de la radio Someş, Traian Ogâgău, la fotoliul de primar al oraşului  Sîngeorz Băi. În acest context, Ogâgău a postat pe pagina sa de facebook un mesaj către locuitorii oraşului-staţiune în care vine şi confirma această candidatură.

Aşa cum era de aşteptat, Traian Ogâgău va fi cap de listă al PNL Sângeorz Băi, el mai candidând la funcţia de primar şi în anul 2008.

Iată ce am scris în 7 mai

Sângeorz Băi
Punctul cel mai vulnerabil al PSD fiind oraşul-staţiune Sângeorz Băi, Roland Venig nefiind în situaţia de-a intra într-o nouă cursă pentru primărie din postura de favorit. Situaţia este destul de incertă în Sângeorz Băi, PSD trebuind să ia o decizie rapidă în ceea ce priveşte numele candidatului.
Şansele mari pentru 2016 revin lui Traian Ogâgău, dacă acesta va intra în cursă, aşa cum se zvoneşte, un alt nume vehiculat fiind cel al profesorului Vasile Şteopoaie, fost candidat al PDL în 2012 la primăria Sg Băi. Aşadar, pentru staţiune se anunţă concurenţă serioasă.

 

 

Exit mobile version