Acasă Administratie Alunecări de teren la Braniștea: Drumul Județean 172 K, distrus pe o...

Alunecări de teren la Braniștea: Drumul Județean 172 K, distrus pe o lungime de 200 de metri. Prefectul Dolha a mers în zona afectată

0

Alunecările de teren de la  Braniștea, consecință a ploilor abundente  din ultimele săptămâni, au produs o alunecare de teren care a distrus Drumul Județean 172 K, distrus pe o lungime de 200 de metri. Astfel, prefectul Stelian Dolha a mers în teren alături de comisia de constatare și evaluare a pagubelor produse de precipitații.

Astfel, până în data de 22 aprilie, comisia de constatare a pagubelor s-a deplasat în Cetate, Galații Bistriței, Budacu de Jos, Bistrița, Braniștea, Șieu și Mărișelu.

Prefectul Stelian Dolha s-a alăturat acțiunilor din teren de azi, desfășurate pe raza comunei Braniștea, împreună cu subprefecții Decsei Atilla și Lorand Toth. Aici, din cauza precipitațiilor abundente din ultima perioadă, s-a produs o alunecare de teren de pe un versant, care a afectat o lungime de aproximativ 200 de metri din partea carosabilă a drumului județean 172 K .

În baza constatărilor din teren, va fi întocmit un proiect de Hotărâre de Guvern pentru solicitarea despăgubirilor, care va fi transmis mai departe la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

 

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version