Pro Politica

ALIN SESERMAN nu renunţă la candidatură! El contestă decizia BPJ…

SHOW MUST GO ONE

Desemnarea lui Adrian Titieni drept candidat al PNL la fotoliul de primar al Bistriţei nu a liniştit apele din interiorul PNL BN. Potrivit lui Alin Seserman, validarea nu este legală, Biroul Politic Municipal refuzând să dea undă verde unei asemenea decizii.

De asemenea, Seserman spune că el este încă candidat, deşi, astăzi, numele lui Adrian Titieni va fi discutat în cadrul unei şedinţe de Birou Politic Naţional.

ALIN SESERMAN: În ultimele luni v-am prezentat câteva din proiectele pe care le propun pentru Bistrița, câteva dintre schimbările de care Bistrița are nevoie. Am primit și de la voi, de la bistrițeni, sugestii și idei care completează acest program necesar pentru următorii ani. Toate aceste întâlniri, discuții și păreri mi-au consolidat ideea că orașul are nevoie de o nouă abordare, de un nou proiect, care să relanseze Bistrița. Nu pot și nu vreau să renunț la aceste proiecte, să trădez încrederea celor care mă susțin. Voi continua să lucrez la acest proiect împreună cu toți cei care își doresc o administrație mai deschisă, transparentă, care să prioritizeze proiectele pentru nevoile bistrițenilor și dezvoltarea durabilă a orașului.

Exit mobile version