Acasă Administratie ALEXANDRU PUGNA S-A ÎNTÂLNIT CU PRIMARUL CHIȘINĂULUI, DORIN CHIRTOACĂ

ALEXANDRU PUGNA S-A ÎNTÂLNIT CU PRIMARUL CHIȘINĂULUI, DORIN CHIRTOACĂ

0

Delegația județului Bistrița-Năsăud, condusă de vicepreședintele Consiliului Județean Alexandru Pugna, a avut o întrevedere oficială cu primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă. Întâlnirea oficială a ajut loc în contextul evenimentului „Dialoguri culturale la Chișinău”, desfășurate în acest final de săptămână în capitala Republicii Moldova.
În cadrul întâlnirii, primarul Dorin Chirtoacă a salutat prezența autorităților județului Bistrița-Năsăud și organizarea acțiunilor culturale din acest sfârșit de săptămână și ne-a asigurat de sprijinul său în organizarea acțiunilor de promovare culturală a județului nostru în Chișinău. De asemenea, au fost abordate și subiecte referitoare la colaborări administrative și înfrățiri cu entități administrative din Republica Moldova similare Consiliului Județean.
Alături de  Alexandru Pugna, din delegația Consiliului Județean au făcut parte secretarul județului Bistrița-Năsăud, Mica Oprea, directorul economic al CJ, Teofil Cioarbă, și managerul Centrului Județean pentru Cultură (Gavrilă Țărmure), al Bibliotecii Județene (Ioan Pintea) și al Complexului Muzeal (Alexandru Gavrilaș) și primarii comunelor Bistrița Bârgăului și Salva, Vasile Laba, respectiv Gheorghe Onul.

Exit mobile version