Acasă Politica Politica Locala Alexandru Constantin : UNPR BN se organizează, nu facem nimic special, dar...

Alexandru Constantin : UNPR BN se organizează, nu facem nimic special, dar cu siguranţă nu pescuim în ape tulburi

0

Preşedintele interimar al UNPR BN, Alexandru Constantin vorbeşte puţin, dar, cu subiect şi predicat. Spune că nu îi plac declaraţiile prea înflorite şi nici pescuitul în ape tulburi: „Toate activităţile sunt programate, au termene, nimic nu e lăsat la voia întâmplării. Ştim exact ce avem de făcut”, susţine interlocutorul nostru.

Despre UNPR povesteşte ca de o unitate militară sau aproape de o unitate militară: „ Nu e chiar aşa, dar trebuie recunoscut faptul că în acest partid, fiecare îşi face treaba care i-a fost repartizată şi, nu vorbim doar să ne auzim. Cu siguranţă un pic de disciplină nu strică nimănui”, mărturiseşte liderul UNPR BN.

Întrebat ce face UNPR BN în acest august „ de foc”, Alexandru Constantin spune că aleargă dintr-un colţ spre alt colţ de judeţ pentru a face organizaţii: „Caut oameni integri pentru acest partid al interesului naţional, iar, dacă cauţi, găseşti, nu foarte mulţi, dar găseşti”.

Despre protocolul cu PSD şi relaţia cu PNL-ul
„Îl vom respecta până la capăt, pentru că suntem oameni de onoare, dar, sigur, să nu uităm că în politică, lucrurile sunt într-o continuă mişcare şi transformare”.
„ Nu suntem duşmani, cel mult adversari politici, nu putem critica tot timpul, nui avem a ne pierde vremea cu declaraţii că unul e prea slab, altul prea gras, chel sau cu ochii negri sau căprui. UNPR are o altă viziune, una sănătoasă, iar, dacă sunt chestiuni de ordin naţional, atunci vrem să ştim care este părerea tuturor forţelor politice”, explică liderul bistriţean al UNPR.

Pe liste separate sau comune cu PSD?
E o întrebare grea, susţine Constantin: „ Nu ştim exact cum vom merge la alegerile locale din 2016, dar există susţinători ai ambelor variante – unii vor pe liste comune, alţii vor să ne încercăm forţele, să vedem câţi suntem cu adevărat. Sigur, decizia aparţine conducerii, vicepremierului Oprea. Vom vedea”, a conchis Alexandru Constantin.

Exit mobile version