Acasă Administratie Alegeri locale parțiale la Șieu – 11 iunie: Liberal-democrații merg pe mâna...

Alegeri locale parțiale la Șieu – 11 iunie: Liberal-democrații merg pe mâna primarului interimar Ioan Cifor Tiniș

0

Au mai rămas două săptămâni până la debutul campaniei electorale pentru desemnarea primarului comunei Șieu, locul care a rămas vacant în urma decesului  fostului primar PSD, Olimpiu Iuga Napeu.

Primar interimar deja de 9 luni de zile, Ioan Cifor Tiniș, spune că această perioadă a fost una din cele mai grele din viața sa: ” E o diferență uriașă între primar și viceprimar, nu e ușor deloc, mai ales că domnul Olimpiu Iuga Napeu a fost un administrator foarte bun, un om care citea, știa cu ce se mănâncă administrația publică locală, un primar inteligent și foarte sufletist. Am învățat multe de la el, sper că am fost un bun elev!”, ne-a spus primarul interimar al Șieului.

Potrivit lui Ioan Cifor Tiniș, doar în perioada 2012-2016, atunci când a ocupat funcția de viceprimar, edilul Olimpiu Iuga Napeu a adus în Șieu investiții în valoare de peste 5 milioane de euro: ” Derularea măsurilor 322 și 125, au avut drept rezultat începerea modernizării comunei Șieu, fiind vorba de investiții care trec peste 3,5 milioane de euro. La acestea, mai adăugăm asfaltarea drumului comunal 11 Ardan-Șieu cu 1,1 milioane de euro. Mai adăugăm asfaltarea unor străzi din Șieu și Posmuș, așadar, am realizat destule obiective”, explică edilul interimar.

”Am foarte multe lucruri de continuat și de făcut”

Ioan Cifor Tiniș ne-a mai precizat că dezvoltarea comunei Șieu va continua cu o reabilitare a imobilului care adăpostește primăria, cele 3,5 milioane de lei la cât se ridică investiția, urmând să fie asigurate prin Programul Național de Dezvoltare Locală. De asemenea, școlile din satele Posmuș și Ardan vor fi extinse și reabilitate, sumele necesare fiind de 900 de mii de lei la Posmuș și alte 1,5 milioane de lei la Ardan.

” Bugetul comunei Șieu pe 2017 este unul mulțumitor, mai ales că avem o suma de 1,8 milioane de lei la capitolul investiții, ceea ce îmi dă încredere că vom putea continua fără prea mari probleme dezvoltarea comunei noastre”.

Alegerile parțiale locale au fost stabilite pentru data de 11 iunie, campania electorală urmând să înceapă pe data de 11 mai.

Exit mobile version