Acasă Politica Politica Locala ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019- NORICA NICOLAI: Noi vrem să fim oameni liberi. Am...

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019- NORICA NICOLAI: Noi vrem să fim oameni liberi. Am fost și vom fi!!!

0

Duminică, 12 mai 2019, președintele  ALDE Cătălin Popescu Tăriceanu a participat la Marșul Demnității de la Brașov. Cu această ocazie domnia sa a declarat că își dorește ca în România trebuie „să reușim ca fiii securiștilor noștri să nu devină securiștii fiilor noștri!”

Liderul ALDE a precizat că „am credința că pentru a întreprinde ceva concret și bun, pentru a repara o nedreptate, trebuie în primul rând să stăm de vorbă cu victimele acelei nedreptăți”.

„Împreună putem și trebuie să reușim ca fiii securiștilor noștri să nu devină securiștii fiilor noștri! Acesta este legământul pe care îl fac împreună cu dumneavoastră, pentru o Românie liberă și democrată! Pentru o Românie ferită de abuzuri, pentru o Românie în care votul fiecărui cetățean contează împotriva statului paralel și a abuzurilor acestora”, a mai spus Tăriceanu.

Norica Nicolai, care a participat duminică la Marșul Demnității de la Brașov, a remarcat faptul că acest marș a fost organizat la Brașov deoarece „Pe 15 noiembrie 1987 românii au făcut primul pas spre demnitate aici la Brașov. Din păcate, astăzi, la 30 de ani de la 1989 au mai fost în această țară unii care au vrut să ne pună în lanțuri. Împotriva lor și pentru demnitatea noastră, ALDE și Călin Popescu Tăriceanu se vor bate pentru a fi cu adevărat liberi. Noi vrem să fim oameni liberi. Am fost și vom fi”.

 

Biroul de presă ALDE Bistrița-Năsăud

Exit mobile version