Acasă EVENIMENT ALCOOLUL şi urmările sale: Omorât cu un par după un chef la...

ALCOOLUL şi urmările sale: Omorât cu un par după un chef la o pensiune din comuna Chiuza

0

Tragicul incident s-a petrecut chiar în 1 aprilie, la o pensiune situată între localităţile Chiuza şi Piatra. Acolo erau cazaţi de aproape două săptămâni 28 de angajaţi ai RDS/RCS, care se ocupau cu reţeaua de cablu şi telefonie din zonă, scrie  adevarul.ro/locale/bistrita

 

Sâmbătă seara, cei 28 de bărbaţi s-au chefuit după o zi lungă de muncă, chiar la pensiunea unde erau cazaţi. Li s-au alăturat alţi 7 localnici care locuiau în apropiere. După ce au consumat băuturi alcoolice câteva ore bune au început să se certe, iar mai apoi să-şi împartă pumni şi picioare.   Proprietarul pensiunii, care locuieşte şi el acolo,  trezit din somn de scandal a încercat să îl aplaneze, însă nu a reuşit. A reuşit în schimb să îi scoată afară, iar conflictul s-a mutat chiar pe drumul naţional 17D.   Acolo, bătaia a continuat, iar la un moment dat un bărbat de 41 de ani, care locuieşte la doi paşi de pensiune, a luat un par dintr-un gard şi l-a lovit în cap pe un angajat al RDS/RCS.

Omorât cu o lovitură de par în cap   Bărbatul a căzut inconştient la pământ, intrând în comă profundă. În urma lovituri  i-a fost zdrobit craniul, bucăţi din acesta ajungându-i în creier. Echipajul medical ajuns la faţa locului a încercat să facă tot ce a putut pentru a-l salva pe bărbat. Acesta a fost transportat la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca, unde a şi decedat câteva ore mai târziu.   Victima are 33 de ani şi este din judeţul Suceava. Acesta era căsătorit şi avea un copilaş de nici un an. Călăul său este un bărbat de 41 de ani, fără antecedente penale, şofer de meserie la o firmă de construcţii din Bistriţa-Năsăud.

„Nu este o persoană violentă. Nu era un om de scandal. Nu ştiu să aibă antecedente penale. A fost o încăierare, în care toţi şi-au dat şi au luat pumni. A fost deosebit de grav  şi neplăcut ce s-a întâmplat. Suntem mai rău ca acum 100 de ani”, a povestit pentru Adevărul primarul comunei Chiuza, Grigore Bradea.    Alături de bărbatul de 41 de ani care l-a lovit pe angajatul RDS/RCS cu un par în cap a participat la scandal şi fiul minor al acestuia. Surse Adevărul spun că bărbatul de 41 de ani a fost reţinut şi ulterior arestat prevenitv, iar alţi 5 tineri, cu vârste cuprinse între 16 ani şi 21 de ani, sunt cercetaţi sub control judiciar. Fapta a fost în prima fază încadrată la lovituri cauzatoare de moarte, însă nu este exclus ca încadrarea să se schimbe.

Citeste mai mult: adev.ro/onvp7j

Exit mobile version