Acasă Politica Politica Locala Albrau Oneşti ar putea fi principalul sponsor al FC Bistriţa

Albrau Oneşti ar putea fi principalul sponsor al FC Bistriţa

0

Asociaţia Sportivă FC Bistriţa este convocată sâmbătă, 13 august, în prima şedinţă de Comitet Director care va avea loc la hotel Krone. Informaţia a fost confirmată de Florin Sângeorzan, omul de afaceri care se ocupă acum de FC Bistriţa. Prezent la o emisiune la AS TV alături de Sebi Moga, antrenorul principal al FC Bistriţa, Sângeorzan a anunţat faptul că mai mulţi oameni de afaceri bistriţeni şi-au anunţat intenţia de-a sprijini echipa, unul dintre aceştia fiind Stejărean de la GoldPlast.

Cu toate acestea, Florin Sângeorzan a spus că principalul sponsor al echipei ce va evolua în seria a V-a a ligii cu numărul 3, va fi unul din Moldova, fiind vorba de Albrau Oneşti.

Sebi Moga, revenit la Bistriţa după ce în ultimele şase luni a antrenat în Cipru, a precizat că alături de Titi Voica, Sergiu Costin, Alin Chibulcutean sau Dinu Vlad va încerca resuscitarea fotbalului bistriţean, construirea unei echipe cu care să ajungă în liga a doua: „ Recunosc că visez la prima ligă, dar mai avem drum lung de tot până acolo”.

O altă veste bună pentru FC Bistriţa a fost confirmată tot de Florin Sângeorzan: „ Îl vom avea alături pe preşedintele CJ BN, Radu Moldovan, va fi membru al noului Comitet Director. În aceste condiţii sunt sigur că şi municipalitatea va găsi soluţii de finanţare, oricum avem un proiect foarte bine întocmit”, a conchis Sângeorzan.

FC Bistriţa va juca miercuri, 10 august, la Şomuzul Preuteşti în cadrul etapei regionale a Cupei României, iar sâmbătă, 13 august, va evolua pe terenul celor de la Viitorul Ulmeni.

Exit mobile version