Acasă Administratie Al 5-lea element: Un consilier local PNL la Rodna, Adelina Cristina Cozma,...

Al 5-lea element: Un consilier local PNL la Rodna, Adelina Cristina Cozma, îl va consilia pe primarul Ioan Turc. Ea este fiica generalului (r) SRI, Sorin Cozma

0

Primarul Ioan Turc a decis zilele trecute că își mai va aduce un consilier personal. E vorba de o absolventă a  Facultății  de Business, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, făcând și un master în ”administrarea afacerilor în ospitalitate și turism”. Numele ei a Adelina Cristina Cozma și este fiica unui general SRI, Sorin Cozma, nu unul oarecare, Cozma fiind șeful timp de 10 ani al Direcției Generale de Prevenire și Combatere a Terorismului. Informația apare și pe bistriteanul.ro care scrie că, noul consilier și-ar fi intrat în pâine la începutul acestei săptămâni.

Adelina Cristina Cozma a fost aleasă consilier local pe lista PNL Rodna, fiind extrem de activă în activitatea depusă în cadrul acestui for legislativ al UAT-ului administrat de primarul Valentin Grapini.

Ea explică într-o postare de ce a venit la Rodna : Astfel, pe data de 22 ianuarie, Adelina Cristina Cozma, a scris pe pagina de socializare următoarele: ” Am venit la Rodna nu pentru că nu aș fi avut oportunități grozave la București, nici pentru că la Cluj-Napoca nu aș fi dus o viață profesională și personală peste medie, ci pentru că am crezut că voi reuși să contribui la dezvoltarea turismului, atât pe plan academic, cât și din punct de vedere antreprenorial, în locul în care m-am simțit “acasă”. Mi s-a oferit minunata șansă de a mă implica și pe plan administrativ, ceea ce m-a bucurat enorm. În sfâșit m-am uitat în ochii părinților mei și le-am spus: “Vedeți? Am avut dreptate. Ăsta e drumul meu!”. Am știut cu cine am de-a face pe drumul ăsta, pentru că dacă un lucru e sigur, ală nu e moartea, ci faptul că în Rodna, radioul principal e Radio Șant. Dar mi-am asumat. Pentru că m-am gândit că mie nu au ce să îmi facă”.

În aceiași postare, Adelina Cristina Cozma vine cu numeroase explicații în ceea ce privește acuzele aduse generalului Cozma: de la plagiat la declarații ”neinspirate” cu privire la ISIS și la prezența musulmanilor: ” Declarația mult discutată a tatălui meu, din cadrul Festivalului de Film de la Râșnov, conform căreia Daesh pregătește un atac de anvergură, nu este, de fapt, declarația sa. Afirmația respectivă a fost reprodusă pe baza declarațiilor publice făcute de înalți responsabili americani care au sarcini în domeniul antiterorist (șeful FBI și directorul Agenţiei pentru Informaţii Militare)!!! Amețiților care ați preluat articolul cu copy-paste pe 10 pagini cu trafic redus doar că să aveți și voi un titlu interesant și un conținut scos din context! Cică “un analist” a gândit el, așa, singurel, cu neuronul lui, și s-a întrebat “în taină”: “cine e generalul ăsta căruia nu îi știu nici măcar numele corect și de unde știe el atâtea?”. Răspuns: din declarațiile publice ale șefului FBI. Știți, articolele alea din presa internațională pe care voi nu le puteți citi, că sunt în altă limbă, străină de acel neuron (…)  Acuzațiile legate de plagitatul tezei de doctorat sunt doar acuzații – și alea pe componenta civilă, penalilor. Tatăl meu este Doctor, cu titlu și diplomă la activ. Voi lăsa instanța să se pronunțe în procesul inițiat de el, înainte de a face orice fel de comentarii. Aș vrea doar să știți că pe prima pagină a primei cărți publicate este tipărită, pe toate exemplarele, următoarea sintagmă: “Fetiței mele – o continuă inspirație”. And I’m no fake, b**ches!”.

 

 

Exit mobile version