Agentul de poliţie din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud, acuzat de proxenetism, şi-a recunoscut faptele

Must Read

Florin Cîțu – Emil Boc, tandem pentru șefia PNL?

Surse Digi24 spun că premierul Florin Cîțu ar viza funcția de președinte al PNL. El ar urma să se...

Deputatul Daniel Suciu i-a dus un buchet de flori Monicăi Suneta Csengeri

Deputatul Daniel Suciu a făcut un gest de zile mari. El a cumpărat un buchet de flori și le-a...

BOX: Elevii fostului campion mondial Daniel Măeran,medalii de argint la Cupa României

Singurul club privat de box din județul Bistrița-Năsăud ”produce” deja campioni, asta sub bagheta singurului campion mondial la tineret...

Alin Orşan, agentul de poliţie din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud, acuzat de proxenetism, şi-a recunoscut faptele atât în faţa procurorilor, cât şi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Bistriţa. Acest aspect a înclinat mult balanţa în optica instanţei care a respins cererea procurorilor de a-l aresta preventiv pe Orşan. Ce l-a dus însă pe agentul de poliţie pe mâna procurorilor a fost un presupus furt comis de concubina sa. Femeia, măritată fiind, s-a dus şi a luat din locuinţa în care locuia soţul ei (locuinţă comună) nişte bani şi două ceasuri. Numai că soţul nu era acasă, iar când a constatat dispariţiile, a făcut plângere la poliţie. Din acest punct a pornit tăvălugul care i-a distrus pe veci cariera de poliţist a lui Alin Orşan.

Aşa cum Gazeta de Bistriţa a precizat în numărul publicat săptămâna trecută, agentul, care făcea naveta zilnic la Secția din Prundu Bârgăului unde muncea, și-a transformat apartamentul cu trei camere închiriat în partea de jos a orașului într-o adevărată casă de toleranță.

Aici, diverse femei își aduceau clienții racolați pe site-uri de profil sau, se pare, chiar găsiți de polițist. Pentru o zi de închiriere a unei camere, Orșan Alin Grigore încasa 150 de lei.

„Orșan Grigore Alin a locuit la o adresă din municipiul Bistrița împreună cu concubina sa, plătind chirie proprietarului apartamentului. În aceste condiții, la începutul lunii decembrie 2016, inculpatul i-a permis unei persoane în vârstă de 22 de ani să practice prostituția într-o cameră a apartamentului, în schimbul unor sume de bani. Astfel că, în perioada 12 decembrie – 16 decembrie, persoana respectivă a întreținut relații intime cu diverși clienți, care o contactau prin intermediul unui site.

S-a probat până în prezent că aceasta a practicat prostituția astfel: în 13 decembrie 2016 a încasat de la mai multe persoane suma de 1.100 de lei, iar în data de 14 decembrie 2016 a încasat de la mai multe persoane suma de 1.000 de lei. În seara zilei de 14 decembrie 2016, la solicitarea inculpatului Orșan Alin Grigore, aceasta i-a achitat agentului de poliție suma de 1.000 de lei, cei doi având înțelegere ca urmare a practicării prostituției timp de o săptămână să i se plătească agentului de poliție suma de 150 de lei per zi. Fapta comisă a agentului de poliție constituie infracțiunea de proxenetism, pedepsită cu închisoarea de la 2 la 7 ani”, precizează prim-procurorul adjunct și purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, Angela Sîngeorzan.

 

Orşan către soţul amantei sale: Nu fi prost, hai să face bani împreună

Din referatul procurorilor, în care aceştia au solicitat instanţei arestarea preventivă a lui Alin Orşan, reiese că cea cu care îşi împărţea mai nou viaţa, Loredana, îşi furase propriul soţ. De aici au pornit toate problemele cu care Alin Orşan avea să se confrunte după ce adevărul cu privire la îndeletnicirile sale a ieşit la iveală, în urma plângerii făcute de soţul Loredanei, care şi ea practica prostituţia.

Astfel soţul Loredanei a aflat, se pare, de „preocupările” ei undeva pe la mijlocul lunii septembrie 2016. Culmea este faptul că până să afle, nimic nu i-a dat de gândit bărbatului cu privire la faptul că soţia sa venea acasă zilnic cu sume cuprinse între 200 şi 400 lei. A crezut-o pe cuvânt când i-a spus că lucrează ca menajeră. Numai că avea să afle ceva mai târziu care era de fapt adevărul, fiindcă o persoană binevoitoare i-ar fi deschis ochii spunându-i că are o relaţie extraconjugală chiar cu Alin Orşan, care era de fapt unul dintre clienţii iniţiali. Tot atunci a aflat omul şi faptul că soţia avea postat un anunţ pe un site de profil, în care anunţa că oferă servicii sexuale, iar cireaşa de pe tort a fost fotografia de pe site-ul cu pricina în care femeia era doar în lenjerie intimă. Serviciile erau se pare „oferite” chiar în apartamentul agentului de poliţie.

Potrivit procurorilor, bărbatul înşelat l-a ameninţat pe Orşan că va sesiza organele de poliţie. A avut parte însă de un răspuns halucinant.

„Nu fi prost, în cazul acesta îmi faci şi mie rău, ar fi mai bine să ne aliem şi să facem bani împreună. Căutăm femei divorţate cu copii care locuiesc singure şi care sunt dispuse să se prostitueze”, i-ar fi răspuns agentul soţului înşelat.

 

A apărut şi „sursa” de bani: O mie de lei/zi din prostituţie. A devenit lacom

Nu a trecut mult, iar prin luna octombrie, Loredana împreună cu amantul ei, Alin Orşan, fac cunoştinţă prin intermediul unor prieteni comuni cu o tânără cam de aceeaşi vârstă cu Loredana, dar şi cu aceleaşi îndeletniciri. Dintr-o vorbă în alta, cele două ajung la subiectul „videochat” şi astfel ajung să se împrietenească. Atât de tare încât Loredana şi Alin îi propun noii lor cunoştinţe să-şi practice „meseria” în apartamentul lor, pentru o săptămână, după cum arată procurorii. Tariful perceput de Orşan a fost de 150 lei/zi, cu titlu de „chirie” şi cheltuieli de „curăţenie”. Noua „chiriaşă” a reuşit să obţină câte 1.000 de lei pe zi, aceasta taxându-şi clienţii cu câte 150 de lei pentru serviciile prestate pentru ei. Astfel că după doar trei zile de muncă (12.12.2016 – 15.12. 2016), noua chiriaşă i-a remis lui Orşan 450 de lei. Numai că poliţistul avea gânduri mari şi a ridicat ştacheta, a vrut mai mulţi bani cu care să achiziţioneze un chioşc şi să se apuce de comerţ.

„Ca urmare a faptului că inculpatul a majorat pretenţiile financiare, animat  de intenţia de a cumpăra un chioşc comercial situat în zonă, XX a hotărât să întrerupă «colaborarea» cu inculpatul şi martora XX (n. r. – Loredana, prietena poliţistului)”, arată procurorii.

Orşan a încercat să o determine pe tânără să continue colaborarea şi a ameninţat-o chiar că o dă de gol prietenului ei. Dacă a făcut-o sau nu, procurorii nu au putu stabili. Cert este însă că pe 16 decembrie, colaborarea femeii cu Alin şi Loredana s-a încheiat.

MAI MULTE CITESTE DIN:

„Vizita” pe nepusă masă în locuinţa şogorului, l-a dus pe mâna procurorilor pe poliţistul proxenet!

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

Florin Cîțu – Emil Boc, tandem pentru șefia PNL?

Surse Digi24 spun că premierul Florin Cîțu ar viza funcția de președinte al PNL. El ar urma să se...

Deputatul Daniel Suciu i-a dus un buchet de flori Monicăi Suneta Csengeri

Deputatul Daniel Suciu a făcut un gest de zile mari. El a cumpărat un buchet de flori și le-a dus triplei campioane europene la...

BOX: Elevii fostului campion mondial Daniel Măeran,medalii de argint la Cupa României

Singurul club privat de box din județul Bistrița-Năsăud ”produce” deja campioni, asta sub bagheta singurului campion mondial la tineret pe care l-a avut România...

AS TV Bistrița are un nou director general: Dorel Cosma

Fostul manager al Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc”, Dorel Cosma a fost prezentat astăzi ca noul director general al AS TV Bistrița. Angajații au...

VIDEO: PNL se pregătește de alegeri interne. Congresul Național ar putea avea loc la jumătatea lunii septembrie. Ce vor face Robert Sighiartău și Ioan...

Ludovic Orban, preşedintele PNL, anunţă că vor fi demarate în scurt timp procedurile pentru organizarea Congresului de alegeri în partid. Congresul va fi însă...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -