Acasă Politica Politica Locala AFLĂ cine îl acuză pe primarul din LIVEZILE DE ABUZ ÎN FUNCŢIE???

AFLĂ cine îl acuză pe primarul din LIVEZILE DE ABUZ ÎN FUNCŢIE???

0

Primarul comunei Livezile, Traian Simionca poate fi acuzat de abuz în funcție, faptă pedepsită de Codul Penal. Fac această afirmaţie în urma unor discuţii cu voluntarul Nicolae Silaşi cel care se ocupa de coordonarea SVSU Livezile care afirmă faptul că Traian Simionca în calitatea sa de şef al SVSU, a făcut presiuni asupra pompierilor din cadrul acestui serviciu pentru schimbarea sa din funcţie. Cum poți să dai afară un voluntar, domnule primar Traian Simionca?
Abuzul în funcție a primarului Traian Simionca a fost drept consecință a faptului că Nicolae Silași i-a atras atenția, în repetate rânduri, că imobilul care adăpostește Căminul Cultural nu are autorizație de funcționare eliberată de ISU, fapt ce nu l-a împiedicat pe primarul Simionca să organizeze balul de Crăciun.
Date fiind toate aceste lucruri, cer inspectorilor de la ISU Bistrița-Năsăud să verifice dacă primăria Livezile a primit această autorizație, iar dacă nu există acest document în portofoliu, să fie luate măsuri asupra primarul Traian Simionca, cel care a dispus organizarea unui eveniment-colectiv la care au fost prezente aproximativ 500 de persoane.

Exit mobile version