Acasă Administratie ADI Deșeuri va avea șef nou. Bătălia pentru funcția de director s-a...

ADI Deșeuri va avea șef nou. Bătălia pentru funcția de director s-a dat între Cristian Niculae și Cristian Țetcu- Niculae e noul director executive al ADI Deșeuri

0

Fostul viceprimar al Bistriței, Cristian Niculae dar și unul din militanții ecologiști foarte cunoscuți în județul Bistrița-Năsăud, Cristian Țetcu, au participat, evident separat, la concursul organizat de ADI Deșeuri în vederea ocupării postului de director al acestei structure aflate în subordinea Consiliului Județean. Trebuie să reamintim faptul că, din momentul demisiei lui Pavel Plăian de la conducerea acestui ADI (Asociație de Dezvoltare Intercomunitară) , luna aprilie 2020, concursurile organizate nu au reușit să stabilizeze o nouă conducere, persoanele care s-au prezentat la concurs neîntrunind punctajele necesare ocupării unei asemenea funcții.

Cristian Țetcu vs Cristian Niculae

Până la urmă, pe data de 18 ianuarie apare un  ANUNŢ care privește rezultatele selecţiei dosarelor candidaţilor înscrişi la concursul ce se va organiza la data de 04.02.2021 pentru ocuparea prin concurs de proiecte de management a funcției de Director executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru gestionarea integrată a deşeurilor municipale în judeţul Bistriţa-Năsăud. De asemenea, pe 25 ianuarie 2021 este făcut un nou anunț privind modificarea calendarului de desfăşurare a concursului ce se va organiza la data de 04.02.2021 pentru ocuparea prin concurs de proiecte de management a funcției de Director executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru gestionarea integrată a deşeurilor municipale în judeţul Bistriţa-Năsăud

Așa cum era de așteptat, în cele din urmă, după două concursuri organizate în septembrie, respective ianuarie și februarie 20121, la ora actuală există un câștigător în persoana lui Cristian Niculae.

Ce spune Cristian Țetcu?

Contactat telefonic, Cristian Țetcu ne-a confirmat participarea sa la concursul organizat în toamna lui 2020, dar și în 2021: ” Am scris două proiecte de management, dar și planuri pentru cee ace trebuie făcut în ADI Deșeuri, dar, nu m-a vrut nimeni acolo. Eu nu am înțeles foarte bine de ce, sigur, asta până în momentul în care am aflat cine este concurentul meu: Cristian Niculae. Ei, din acel moment am înțeles că e vorba de un post ținut de șefii de la Consiliul Județean pentru situații de urgență, o sinecure politică pentru pentru cei care au pierdut alegerile. Clar că nu am avut nicio șansă!” , ne-a spus Țetcu.

Ce spune Cristian Niculae?

Fostul viceprimar al Bistriței, Cristian Niculae, nu a vrut să confirme noua sa calitate dar a recunoscut că a participat la acest concurs. Cu toate acestea, astăzi, pe site-ul http://www.adideseuribn.ro/transparenta.html apare Anunț privind rezultatul probei de interviu la concursul organizat pentru ocuparea funcției de Director Executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru gestionarea integrată a deșeurilor municipale în județul Bistrița-Năsăud, informare în care, candidatul cu pseudonimul 182, este declarant admis și la proba de interviu cu peste 70 de puncta obținute.

 

 

 

Exit mobile version