joi, iunie 4, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Actuala putere este la un pas de introducerea impozitului pe creasta de slănină, căţelul de usturoi şi coada de prună

  Must Read

  Doina Pană: După doi ani de dezbateri în Parlament, am votat stoparea vânzării terenurilor agricole pentru străini!

  Deputatul bistrițean Doina Pană spune că dintre  cele 16 legi votate astăzi în Parlament, toate...

  GEORGIU DANIEL: Obiecte din Epoca Bronzului descoperite de seniorii detectiei de metale la Bistrita

  Săptămâna trecută, la începutul weekend-ului, la doar câțiva kilometri de Bistrița, Ioan Mutrescu (șef în cadrul unei...

  VIDEO: Școala SF.MARIA își prezintă oferta pentru anul școlar 2020-2021

  Absolvenții cls a VIII-a, care doresc sa se orienteze spre una din meseriile : bucătar, mecanic, frizer...

  “În disperarea de a aduna bani în puşculiţa statului, actuala putere PSD-ALDE a început să numere ouăle de la găinile noastre din curte pentru a le impozita. Actuala putere este la un pas de introducerea impozitului pe creasta de slănină, căţelul de usturoi şi coada de prună.”, a declarat Ionuţ Simionca, deputat PMP de Bistriţa-Năsăud.

  Fostul ministru Varujan Vosganian, care în prezent este deputat ALDE, a scris astăzi pe Facebook că “fiecare ou mâncat de la găina din curte văduveşte bugetul de cincizeci de bani”. “Faptul că avem o atât de puternică înclinaţie spre autoconsum, şi nu doar în ce priveste alimentele, ne costă în fiecare an venituri bugetare de multe miliarde de lei”, a mai adăugat acesta.

  Simionca crede că “Varujan Vosganian este ca un pui îngâmfat crescut în condiţii artificiale, care visează să ajungă într-o bună zi o specialitate de pui congelat într-un supermarket de lux. Fostul ministru este cea mai bună ilustrare a faptului că actualii guvernanţi sunt total dezlipiţi de realitate şi nu înţeleg cât efort fac oamenii de rând pentru a-şi asigura din propria gospodărie alimentele de subzistenţă”.

  “Oul vândut va aduce bugetului TVA, impozit pe profit şi pe dividende, impozit pe salarii şi contribuţii la asigurările sociale… În schimb, oul din coteţ, în drumul său spre tigaie, nu produce niciun ban. La fel în ce priveşte roşiile din brazdele de acasă, magiunul din prunii din gradină, săpunul din grăsimile adunate peste an, pulovarele tricotate din lâna oilor de la stână etc. etc… Faptul că avem o atât de puternică înclinaţie spre autoconsum, şi nu doar în ce priveşte alimentele, ne costa în fiecare an venituri bugetare de multe miliarde de lei”, a mai scris Varujan Vosganian pe Facebook, stârnind astfel revolta deputatului PMP bistriţean.

  “Sunt revoltat de prostiile care le trec prin cap politicienilor aflaţi la putere. Trebuie să avem grijă cu ei, că, vorba aceea, ce face un prost nu pot desface zece înţelepţi”, a concluzionat deputatul PMP de Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca.

   

   

   

  - Advertisement -

  1 COMENTARIU

  1. Nu am nimic cu Simionca..deputatul PUP, este bistritean,nu este nici mai deștept decit ceilalți aleși de la noi,nici mai puțin peegatitlul. Dacă îl compari cu Suciu Daniel de exemplu tot o apa și un pământ. Este mai rău însă mai vocal.Vreau sa îi amintesc însă ca este în partidul lui Basescu Trăiau, cel care a adus cele mai mari nenociri acestui popor.A scăzut veniturile celor mai săraci, a crescut TVA,a împrumutat tara pentru a avea bani Crinuta Dumitrean pentru retrocedări, ai lui din PD pentrun campaniile lui,a înființat biroul. .3 de ai lui i-a băgat în pușcărie. .Pe alți trimit de ai ălui. A inventat-o pe Udarea. .Cocos etc.D- le Simona trebuie sa Îți asumi toate nenorocirile lui Basescu și apoi sa fi atit de combativ.Trebuie sa nu te faci ca nu știi cu cine ești în echipa.Fi barbat și visavi de aceste chestiuni și apoi țipă prostii.Nici eu nu îl apreciez pe plângăcioși lui Tariceanu, este o baba ,nu își asuma ,spune prostii, dar dumneata îl ai pe Basescu legat ca o tinichea de coda.

  Comments are closed.

  - Advertisement -

  Latest News

  Doina Pană: După doi ani de dezbateri în Parlament, am votat stoparea vânzării terenurilor agricole pentru străini!

  Deputatul bistrițean Doina Pană spune că dintre  cele 16 legi votate astăzi în Parlament, toate...

  GEORGIU DANIEL: Obiecte din Epoca Bronzului descoperite de seniorii detectiei de metale la Bistrita

  Săptămâna trecută, la începutul weekend-ului, la doar câțiva kilometri de Bistrița, Ioan Mutrescu (șef în cadrul unei firme de securitate), însoțit de...

  VIDEO: Școala SF.MARIA își prezintă oferta pentru anul școlar 2020-2021

  Absolvenții cls a VIII-a, care doresc sa se orienteze spre una din meseriile : bucătar, mecanic, frizer - coafor - manichiurist -...

  Dramă într-o familie din Rodna: Un copilaș de cinci ani este în comă după ce a fost scos din râul Someș

  Echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Sângeorz Băi, intervine în localitatea Rodna, pentru acordarea primului ajutor medical unui...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -