Acord de principiu pentru înfiinţarea Clubului Sportiv “GLORIA 2018” Bistriţa-Năsăud. CSM Bistrița devine Gloria 2018

Must Read

Florin Cîțu – Emil Boc, tandem pentru șefia PNL?

Surse Digi24 spun că premierul Florin Cîțu ar viza funcția de președinte al PNL. El ar urma să se...

Deputatul Daniel Suciu i-a dus un buchet de flori Monicăi Suneta Csengeri

Deputatul Daniel Suciu a făcut un gest de zile mari. El a cumpărat un buchet de flori și le-a...

BOX: Elevii fostului campion mondial Daniel Măeran,medalii de argint la Cupa României

Singurul club privat de box din județul Bistrița-Năsăud ”produce” deja campioni, asta sub bagheta singurului campion mondial la tineret...


Consilierii județeni și-au dat astăzi acordul de principiu pentru înființarea Clubului Sportiv “GLORIA 2018” Bistriţa-Năsăud. Clubul  va funcţiona ca un club polisportiv, va avea culori şi însemne specifice care vor constitui emblema clubului. Sediul clubului sportiv va fi în imobilul din str. Piaţa Petru Rareş, nr. 1.2, etaj I, camera 6. Scopul clubului sportiv îl reprezintă organizarea şi administrarea de activităţi sportive pentru comunitate, inclusiv a activităţilor de performanţă, selecţie, pregătire şi participare la competiţii interne şi internaţionale.

În maxim 60 de zile de la adoptarea hotărârii se va supune aprobării Consiliului Judeţean hotărârea de înfiinţare a Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, structura organizatorică, statul de funcţii şi Regulamentul de organizare şi funcţionare.

 „E o emulaţie în jurul echipei de handbal. Şi la meciul de duminică cu ultima clasată, sala a fost arhiplină. La final, zeci sau sute de copii au fost alături de jucătoare pentru autografe, poze şi alte lucruri. Cred că menirea noastră de a încerca să facem câte ceva şi în acest domeniu este una importantă. Doamna consilier judeţean Monica Săsărman a cerut încă de la început, de acum 3 ani, să ne desprindem de clubul departamental al Ministerului Tineretului şi Sportului”, a motivat preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Într-o primă etapă va fi susţinută echipa de handbal feminin, care va fi transferată, în pauza competiţională de vară, de la CSM Bistriţa. Problemele de birocraţie legate de avizele necesare de la ministerul de resort pentru diferite plăţi au accentuat acest demers al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. Federaţia Română de Handbal va accepta solicitarea Consiliului Judeţean cu condiţia ca CSM Bistriţa să-şi de acordul „despărţirii”, iar clubul să nu înregistreze datorii către jucătoare. Într-o etapă viitoare, s-ar putea înfiinţa şi alte secţii la CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, de „oină, tenis de masă” sau alte sporturi.

 

Ce proiecte de hotărâre au mai fost votate în ședința de astăzi a Consiliului Județean:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii unor licențe de traseu pentru servicii de transport public județean de persoane prin curse regulate speciale.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Județului Bistrița-Năsăud, în calitate de partener, la implementarea proiectului „Centrul de Informare Europe Direct Bistriţa”.
  3. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiilor de evaluare şi de soluţionare a contestaţiilor în vederea evaluării anuale a managementului la Biblioteca Judeţeană „George Coşbuc” Bistriţa-Năsăud şi Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud.
  5. Proiect de hotărâre privind încetarea asocierii între Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Consiliul Local al Comunei Dumitrița, realizată în vederea implementării proiectului “RECONSTRUCŢIA ECOLOGICĂ FORESTIERĂ PE TERENURI DEGRADATE ÎN PERIMETRUL DE AMELIORARE DUMITRIŢA (58,76 HA), COMUNA DUMITRIŢA, JUDEȚUL BISTRIȚA-NĂSĂUD”.
  6. Proiect de hotărâre privind participarea judeţului Bistriţa-Năsăud ca asociat în S.C. ”LDP Security” S.R.L. Bistriţa.
  7. Proiect de hotărâre privind acordul de principiu pentru înfiinţarea Clubului Sportiv “GLORIA 2018” Bistriţa-Năsăud.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

Florin Cîțu – Emil Boc, tandem pentru șefia PNL?

Surse Digi24 spun că premierul Florin Cîțu ar viza funcția de președinte al PNL. El ar urma să se...

Deputatul Daniel Suciu i-a dus un buchet de flori Monicăi Suneta Csengeri

Deputatul Daniel Suciu a făcut un gest de zile mari. El a cumpărat un buchet de flori și le-a dus triplei campioane europene la...

BOX: Elevii fostului campion mondial Daniel Măeran,medalii de argint la Cupa României

Singurul club privat de box din județul Bistrița-Năsăud ”produce” deja campioni, asta sub bagheta singurului campion mondial la tineret pe care l-a avut România...

AS TV Bistrița are un nou director general: Dorel Cosma

Fostul manager al Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc”, Dorel Cosma a fost prezentat astăzi ca noul director general al AS TV Bistrița. Angajații au...

VIDEO: PNL se pregătește de alegeri interne. Congresul Național ar putea avea loc la jumătatea lunii septembrie. Ce vor face Robert Sighiartău și Ioan...

Ludovic Orban, preşedintele PNL, anunţă că vor fi demarate în scurt timp procedurile pentru organizarea Congresului de alegeri în partid. Congresul va fi însă...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -