miercuri, iunie 3, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Acord de principiu pentru înfiinţarea Clubului Sportiv “GLORIA 2018” Bistriţa-Năsăud. CSM Bistrița devine Gloria 2018

  Must Read

  Dramă într-o familie din Rodna: Un copilaș de șase ani este în comă după ce a fost scos din râul Someș

  Echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Sângeorz Băi, intervine în localitatea Rodna, pentru...

  Bistriţa-Năsăud: A fost confirmat decesul cu numărul 31

  E vorba de o femeie de 92 de ani cu mai multe comorbidităţi:HTA, AVC ischemic,...


  Consilierii județeni și-au dat astăzi acordul de principiu pentru înființarea Clubului Sportiv “GLORIA 2018” Bistriţa-Năsăud. Clubul  va funcţiona ca un club polisportiv, va avea culori şi însemne specifice care vor constitui emblema clubului. Sediul clubului sportiv va fi în imobilul din str. Piaţa Petru Rareş, nr. 1.2, etaj I, camera 6. Scopul clubului sportiv îl reprezintă organizarea şi administrarea de activităţi sportive pentru comunitate, inclusiv a activităţilor de performanţă, selecţie, pregătire şi participare la competiţii interne şi internaţionale.

  În maxim 60 de zile de la adoptarea hotărârii se va supune aprobării Consiliului Judeţean hotărârea de înfiinţare a Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, structura organizatorică, statul de funcţii şi Regulamentul de organizare şi funcţionare.

   „E o emulaţie în jurul echipei de handbal. Şi la meciul de duminică cu ultima clasată, sala a fost arhiplină. La final, zeci sau sute de copii au fost alături de jucătoare pentru autografe, poze şi alte lucruri. Cred că menirea noastră de a încerca să facem câte ceva şi în acest domeniu este una importantă. Doamna consilier judeţean Monica Săsărman a cerut încă de la început, de acum 3 ani, să ne desprindem de clubul departamental al Ministerului Tineretului şi Sportului”, a motivat preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

  Într-o primă etapă va fi susţinută echipa de handbal feminin, care va fi transferată, în pauza competiţională de vară, de la CSM Bistriţa. Problemele de birocraţie legate de avizele necesare de la ministerul de resort pentru diferite plăţi au accentuat acest demers al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. Federaţia Română de Handbal va accepta solicitarea Consiliului Judeţean cu condiţia ca CSM Bistriţa să-şi de acordul „despărţirii”, iar clubul să nu înregistreze datorii către jucătoare. Într-o etapă viitoare, s-ar putea înfiinţa şi alte secţii la CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, de „oină, tenis de masă” sau alte sporturi.

   

  Ce proiecte de hotărâre au mai fost votate în ședința de astăzi a Consiliului Județean:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii unor licențe de traseu pentru servicii de transport public județean de persoane prin curse regulate speciale.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Județului Bistrița-Năsăud, în calitate de partener, la implementarea proiectului „Centrul de Informare Europe Direct Bistriţa”.
  3. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiilor de evaluare şi de soluţionare a contestaţiilor în vederea evaluării anuale a managementului la Biblioteca Judeţeană „George Coşbuc” Bistriţa-Năsăud şi Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud.
  5. Proiect de hotărâre privind încetarea asocierii între Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Consiliul Local al Comunei Dumitrița, realizată în vederea implementării proiectului “RECONSTRUCŢIA ECOLOGICĂ FORESTIERĂ PE TERENURI DEGRADATE ÎN PERIMETRUL DE AMELIORARE DUMITRIŢA (58,76 HA), COMUNA DUMITRIŢA, JUDEȚUL BISTRIȚA-NĂSĂUD”.
  6. Proiect de hotărâre privind participarea judeţului Bistriţa-Năsăud ca asociat în S.C. ”LDP Security” S.R.L. Bistriţa.
  7. Proiect de hotărâre privind acordul de principiu pentru înfiinţarea Clubului Sportiv “GLORIA 2018” Bistriţa-Năsăud.

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Dramă într-o familie din Rodna: Un copilaș de șase ani este în comă după ce a fost scos din râul Someș

  Echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Sângeorz Băi, intervine în localitatea Rodna, pentru...

  Bistriţa-Năsăud: A fost confirmat decesul cu numărul 31

  E vorba de o femeie de 92 de ani cu mai multe comorbidităţi:HTA, AVC ischemic, hemipareza dreapta, hipoacuzie bilaterala, cardiopatie...

  Ioan Turc a cerut în BPN-ul PNL sprijin pentru firmele mici dar și credite de garanții pentru marile societăți comerciale

  Președintele PNL BN, Ioan Turc a participat marți seara la ședința Biroului Politic Național al PNL , liderul liberal bistrițean cerând...

  Parlamentul nu poate stabili data alegerilor locale. Este nevoie de o lege urgentă pentru prelungirea mandatelor aleșilor locali care expiră pe 21 iunie....

  Curtea Constituţională a decis miercuri, cu majoritate de voturi, că ordonanţa de urgenţă prin care au fost prelungite mandatele aleşilor...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -