Acasă EVENIMENT Accident cu 5 victime la Ciceu Cristești

Accident cu 5 victime la Ciceu Cristești

0

Evenimentul rutier a avut loc în această dimineață, în jurul orei 3:30 pe raza localității Cristeștii Ciceului, comuna Uriu. În accident au fost implicate un microbus și o autoutilitară și, care s-au ciocnit, rezultând cinci victime, una dintre ele fiind un copil. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD, modulul de descarcerare dar și poliția rutieră.

A fost vorba de un microbuz , acesta s-a izbit violent de o autoutilitară, după care a părăsit șoseaua, a rupt un stâlp din beton care susținea firele electrice, a trecut prin gardul unei case și s-a oprit în peretele acesteia. Printre victime se află și o fetiță în vârstă de 5 ani.

Cel mai grav rănit a fost însă șoferul în vârstă de 34 de ani, acesta fiind preluat primul de o ambulanță de Terapie Intensivă Mobilă SMURD și transportat la Spitalul din Bistrița, existând suspiciunea că printre altele, a suferit și o fractură craniană. Tot la același spital a ajuns și bunica împreună cu nepoata sa, dar în stare mai bună. Celălalt pasager din microbuz a refuzat transportal la spital, ieșind pe picioarele lui din mașină. Acesta spune că cel mai probabil șoferul microbuzului ar fi ațipit la volan, deoarece în ultimele ore a condus continuu, fără a opri pentru a se odihni. Acest lucru îl vor stabili însă polițiștii, care au efectuat cercetări la fața locului, urmând a clarifica circumstanțele în care s-a produs accidentul, scrie dejeanul.ro

Exit mobile version