Acasă Politica Politica Locala A TREIA VICTORIE CONSECUTIVĂ- CSM Bistriţa – SCM Piteşti: 33-21

A TREIA VICTORIE CONSECUTIVĂ- CSM Bistriţa – SCM Piteşti: 33-21

0

CSM Bistrița a învins, astăzi, pe teren propriu, cu scorul de 33-21, după ce la pauză a fost 21-9, formația SCM Pitești. Fetele antrenate de Horaţiu Paşca au obținut a treia victorie din tot atâtea posibile. CSM Bistrița a acumulat 9 puncte și rămâne pe primul loc în Seria B a Diviziei A.

HORAŢIU PAŞCA:” Mult mai ușor decât mă așteptam, Pitești este o echipă bună, cu jucătoare foarte tinere, de mare perspectivă. Mă bucur că am reușit să rupem echilibrul destul de repede în prima repriză și de aici încolo jocul ne-a permis să rulăm tot lotul. Am fost deranjat, oarecum îngrijorat vizavi de faptul că în repriza a doua am avut o perioadă de 7-8 minute în care nu am marcat, însă ne-am creat situații și am ratat foarte mult. Probabil o lipsă de concentrare, însă pe viitor vom pune la punct și aceste lucruri. Le felicit pe fete pentru rezultat și pentru modul cum au abordat jocul. Ne va fi din ce în ce mai greu, Mureșul e o echipă care a retrogradat din Liga Națională și probabil că vrea să revină pe prima scenă a handbalului feminin național, iar Slatina e o echipă de tradiție la fel ca și noi, care de foarte multă vreme se zbate în Divizia A, dar a investiti și își dorește să promoveze”

Următoarea partidă a CSM Bistriţa este programată la Târgu Mureş, echipă care a retrogradat din liga profesionistă la finele sezonului competiţional 2014-2015.

Exit mobile version