Acasă Politica Politica Locala A ÎNCEPUT RĂZBOIUL POLITIC AL GUNOAIELOR

A ÎNCEPUT RĂZBOIUL POLITIC AL GUNOAIELOR

0

Tineretul Național Liberal Bistrița-Năsăud a organizat astăzi un protest spontan în fața clădirii Consiliului Județean pentru a atrage atenția asupra siuației fără precendent în care se află județul Bistrița-Năsăud privind rezilierea contractului dintre Vitalia Servcii de Mediu și ADI-Deșeuri, ceea ce a dus la sistarea colectării gunoaielor și deșeurilor.

Modul dezastruos în care Consiliul Județean și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Deșeuri a gestionat proiectul de management integrat al deșeurilor pune în pericol sănătatea tuturor cetătenilor dacă nu se găsește rapid o soluție viabilă. Politizarea excesivă a ADI-Deșeuri și a Vitalia Servicii de Mediu, precum și promovarea unor persoane necalificate în funcții de conducere reprezintă rețeta de „succes” pentru situația de criză în care ne aflăm

“Acțiunea noastră are scopul de a arăta reprezentanților Consiliului Județean și ADI-Deșeuri faptul că tinerii sunt interesați de viitorul județului nostru și că înțeleg perfect care sunt consecințele sistării serviciului de colectare a deșeurilor. Vrem să lansăm un semnal de alarma privind pericolul de poluare și infecții la care suntem expuși în fiecare zi în care gunoaiele nu sunt ridicate din orașle și comunele din județ. “, a declarat Cosmin Moldovan, președinte executiv al TNL Bistrița-Năsăud.

Reamintim faptul că, încă de acum doi ani, consilierii județeani ai PNL au atras atenția asupra faptului că, dacă nu se vor lua măsuri concrete în relația cu operatorul de salubritate Vitalia Servicii de Mediu, vom ajunge în situația de sistare a colectării deșeurilor.

Exit mobile version