duminică, iunie 7, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  72 de teste recoltate au rezultat negativ în Bistrița-Năsăud. Numărul infectaților din județ s-a oprit momentan la trei

  Must Read

  Conform informațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, în județul nostru sunt la această oră:

  • 3 persoane confirmate cu Coronavirus
  • 112 persoane în carantină și
  • 811 persoane în izolare la domiciliu.
   De la ultima raportare, de ieri, 20.03, mai sunt încă 28 rezultate negative, în total fiind 72 de teste recoltate cu rezultat negativ.
   Angajații Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud se asigură zilnic de condițiile bune ale persoanelor aflate în izolare, le oferă consultanță și, în același timp, îi informează cu privire la obligațiile și responsabilitățile pe care acestea le au pe timpul perioadei de izolare.
   Pentru informațiii despre noul Coronavirus vă rugăm accesați pagina https://bn.prefectura.mai.gov.ro/informatii-referitoare-la-coronavirus/
   Pentru date actualizate în timp real despre țările vizate, accesați link-ul http://www.cnscbt.ro/), respectiv „Lista regiunilor și localităților din zona roșie și zona galbenă cu transmitere a COVID-19”.
   Vă rugăm să nu uitați de 📞0800800358 – linia verde, unde cetăţenii pot primi informaţii despre situaţiile legate de COVID – 19.
   Programul de funcţionare al liniei verde este zilnic, între orele 08.00 şi 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.
   Românii sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 doar pentru situaţii de urgenţă, iar pentru solicitarea de informaţii să apeleze linia TELVERDE.
   De asemenea, puteți apela și numerele de permanență ale Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud: 0263217337 și 0263217309 – telefoanele la care cetățenii care se întorc din străinătate în județul Bistrița-Năsăud pot primi lămuriri legate de transport/izolare/carantinare, după caz.
  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  O fetiță de 2 ani din Braniștea a ajuns la spitalul de arși din București cu un elicopter SMURD. Ea prezintă arsuri de...

  Nenorocirea s-ar fi produs în urmă cu două zile în casa unei familii din comuna Braniștea, doar că, informația  a...

  Doar 2 cazuri noi de persoane infectate în județul Bistrița-Năsăud, 91 fiind numărul total al cazurilor active. La nivel național, numărul celor pozitivi trece...

  Numărul persoanelor infectate cu Sars-Cov 2 din județul Bistrița-Năsăud a scăzut de la joi 13, vineri la 4 persoane, astăzi sunt doar...

  Bărbat decedat la Chețiu, comuna Chiochiș, după ce s-a răsturnat cu un motocultor

  Un elicopter SMURD de la baza Jibou a fost chemat să intervină la Chețiu, comuna Chiochiș, într-un caz grav în care un...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -