Acasă Administratie Nou site al Primăriei Municipiului Bistrița este funcțional. A fost realizat în...

Nou site al Primăriei Municipiului Bistrița este funcțional. A fost realizat în cadrul unui proiect european, în valoare totală de 1 milion de lei.

0

 

“Primăria Bistrița are în derulare, încă de la începutul anului 2020, un proiect pe fonduri europene care include un nou website al instituției, dar și 9 (nouă) aplicații informatice, un nou server, plus servicii de mentenanță. Vor exista aplicații pentru: plăți online de pe dispozitive mobile a impozitelor și taxelor locale, eliberarea online de certificate de atestare fiscală, depunerea și consultarea online a declarațiilor pentru impozite și taxe locale, consultarea online a „dosarului personal” cu documentele emise de autoritatea fiscală locală, depunerea online a petițiilor, consultarea istoricului privind interacțiunea cetățeanului cu autoritatea locală, semnalarea online a defecțiunilor și altor avarii apărute la diversele dotări publice existente, informarea online cu privire la diferite aspecte ale vieții publice și, nu în ultimul rând, bugetarea partcipativă”, a anunțat primarul Bistriței, Ioan Turc, în luna ianuarie.

Turc a declarat la începutul anului că site-ul Primăriei Bistrița va fi gata în luna martie. Noul site a fost lansat astăzi, 1 martie. Pe site, se pot accesa și mai multe servicii on-line, pentru care trebuie să vă înregistrați cu user și parolă. Site-ul poate fi accesat aici.

Printre informațiile pe care le găsiți pe site-ul Primăriei Bistrița se află componența Consiliului Local, declarațiile de avere ale angajaților și ale consilierilor, documente necesare, anunțuri, etc.

 

Exit mobile version