Acasă Politica Politica Locala 4000 DE SEMNĂTURI PENTRU PĂDUREA-PARC CODRIŞOR

4000 DE SEMNĂTURI PENTRU PĂDUREA-PARC CODRIŞOR

0

Voluntarii Asociației BISTRIȚA CIVICĂ au adunat peste 4000 de semnături pentru susținerea proiectului HCL privind amenajarea Pădurii Codrișor ca zonă de agrement pădure-parc.
Le mulțumim tuturor bistrițenilor care au semnat pentru susținerea acestui proiect! Le multumim tuturor celor implicați, ca voluntari, în adunarea de semnături! 
Luni, 29 iunie, la ora 10, depunem la registratura Consiliului local proiectul HCL împreună cu listele de semnături pentru susținerea proiectului.
Bistrițenii care nu au semnat încă, pot să se alăture celor ce deja au dat susținerea proiectului, nu oprim strângerea de semnături decât în ziua în care proiectul va intra în dezbaterea consiliului local. Informații pe pagina www.bistritacivica.ro sau fb.com/padureacodrisor.
Suntem siguri că pe mulți dintre bistrițenii care nu au dorit, din numeroase motive, să semneze listele de susținere ale acestei inițiative civice, a societății civile, îi vom convinge că am avut dreptate când Pădurea Codrișor va redeveni zona de agrement îndrăgită de toti bistrițenii!

 

Exit mobile version