Mașină parcată pe o stradă din Sângeorz-Băi, avariată de un autoturism de teren condus de un șofer aflat sub influența alcoolului

O mașină parcată pe o stradă din Sângeorz-Băi a fost avariată, joi, de un autoturism de teren condus de un șofer aflat sub influența alcoolului, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Cel implicat în accident s-a ales cu dosar penal.

”În seara de 18 aprilie, polițiștii din Sângeorz-Băi au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat din Sângeorz-Băi, despre faptul că autoturismul personal, parcat în apropierea locuinței sale, a fost avariat de un autoturism de teren, iar conducătorul acestuia, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lăsat autoturismul la fața locului și a plecat. În scurt timp, polițiștii au depistat, pe o altă stradă din oraș, persoana indicată de apelant, respectiv un bărbat de 42 de ani din Sângeorz-Băi, aflat în stare de ebrietate. Acesta se deplasa pe jos, fiind condus la sediul Poliției orașului Sângeorz-Băi, unde a refuzat testarea cu aparatul etilometru. A fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 42 de ani figurează ca fiind proprietarul autoturismului implicat în accident”, se arată în buletinul Poliției. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts