Cetățean ucrainean, cercetat pentru contrabandă

Un cetățean ucrainean este cercetat de polițiștii din Bistrița-Năsăud pentru contrabandă calificată, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

Potrivit Poliției, bărbatul a fost prins în timp ce transporta ilegal cantitatea de 180 de litri de produse pentru protecția plantelor.

”La data de 24 ianuarie, poliţiştii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracţiunilor de contrabandă calificată și transportul şi tranzitul de substanţe şi preparate periculoase, cu încălcarea prevederilor legale în vigoare. În fapt, în dimineața de 24 ianuarie, în urma unui control al Autorității Vamale Române – Direcția Regională Vamală Brașov, a fost oprit pentru verificări un autoturism care circula pe Drumul Național 17, prin Josenii Bârgăului. La volan a fost identificat un bărbat de 36 de ani, cetățean ucrainean, iar în urma controlului efectuat, polițiștii au constatat că acesta transporta cantitatea de 180 de litri de produse pentru protecția plantelor. Acestea erau ambalate în recipiente din material plastic, nefiind omologate și autorizate în România și introduse fără drept pe teritoriul țării. Produsele în cauză au fost ridicate în vederea indisponibilizării”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit în acest caz.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts