Scandal într-un club din Bistrița, aplanat de jandarmi. Patru persoane duse la Poliție

Patru persoane care au fost implicate într-un scandal izbucnit într-un club din municipiul Bistrița au fost duse de jandarmi la Poliție, pentru a da explicații în fața oamenilor legii. Jandarmii au aplicat și amenzi de 2.800 de lei.

”Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au intervenit duminică, 21 ianuarie 2024, în jurul orei 06:00 dimineața la unul dintre cluburile din municipiul Bistrița unde a izbucnit un scandal pe fondul unor nemulțumiri și al consumului de băuturi alcoolice. Un număr de patru persoane au fost conduse de către jandarmi la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud pentru continuarea cercetărilor și întocmirea documentelor legale. În acest caz jandarmii au aplicat și sancțiuni în valoare de 2.800 de lei, pentru adresarea de injurii și provocarea unor scandaluri”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, jandarmii au aplicat amenzi în valoare totală de 6.400 lei și 5 avertismente scrise, pentru cerșetorie, adresarea de injurii și provocarea unor scandaluri.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts