Partidul Umanist Social-Liberal din Bistrița-Năsăud s-a reactivat. Președintele interimar este fostul senator ALDE, Ioan Simionca

Partidul Umanist social-liberal va avea proprii candidaţi la alegerile din acest an. Anunţul a fost făcut în cadrul şedinţei Biroului Executiv reunit anul trecut  la Cluj. La ora actuală, la nivelul județului Bistrița-Năsăud, interimatul funcției de președinte este asigurat de fostul senator ALDE, Ioan Simionca. Din grupul care coordonează acum PUSL mai consemnăm numele lui Remus Macarie, secretar general , Macedon Pătrășcan, consilier local Șanț și Dumitru Bendean, viceprimar Miceștii de Câmpie.

Potrivit lui Simionca, în perioada imediat următoare, urmează o ședință a Biroului Politic Național la finele lunii ianuarie și o conferință județeană de alegeri în primăvara acestui an.

“Partidul Umanist Social Liberal are în atenţia sa principală omul. Omul, cu bunele, cu relele, cu familia, cu problemele de zi cu zi, cu lipsuri. Eu îmi doresc foarte mult ca PUSL să obţină 5% în cât mai multe judeţe din Ardeal, şi din Transilvania, astfel încât per total PUSL să poată să intre pe propriile forţe în Consiliile Locale, Consiliile Judeţene”, a explicat şi Graţiela Gavrilescu, preşedintele Biroului Executiv al PUSL.

Omul potrivit la locul potrivit este deviza după care au acţionat liderii formaţiunii politice.

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts