Accident rutier la Piatra Fântânele. Un tânăr de 19 ani a scăpat ca prin minune cu viață după o coliziune cu un TIR care transporta bușteni

În accidentul care a avut loc la ieșirea din Mureșenii Bârgăului spre Piatra Fântânele a fost implicat un autoturism la volanul cărruia se fla un tânăr din Republica Moldova de 19 ani și un TIR care transporta bușteni. Potrivit IPJ BN, șoferul de 19 ani a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 30 de ani din Tiha Bârgăului.

Pompierii militari au găsit victima, bărbat în vârstă de aproximativ 19 ani, conștientă, cooperantă.  A fost extrasă din autoturism, prezenta traumatisme și excoriații la nivelul membrelor inferioare și superioare. Este transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare. Cei doi conducători auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.  Cercetările în acest caz sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts