Dosar penal pentru un bărbat din Bistrița Bârgăului care ar fi condus o mașină fără a deține permis pentru nicio categorie de vehicule

Un bărbat din localitatea Bistrița Bârgăului s-a ales cu dosar penal după ce ar fi condus o mașină fără a deține permis pentru nicio categorie de vehicule. 

 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, bărbatul a plecat de acasă fără să îi spună soţiei unde merge, iar femeia, îngrijorată, a solicitat ajutorul polițiștilor. Oamenii legii l-au căutat și în cele din urmă l-au găsit, stabilind că acesta ar fi condus un autoturism fără a deține permis de conducere.

La data de 17 ianuarie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizați de către o femeie din Bistrița Bârgăului cu privire la faptul că soțul acesteia a plecat de la domiciliu în cursul nopții și este de negăsit. În baza sesizării, polițiștii au efectuat activități de căutare, bărbatul de 41 de ani fiind depistat pe raza localității de domiciliu. Din verificările polițiștilor a reieșit faptul că acest ar fi condus pe raza localității un autoturism, fără a deține permis de conducere”, se arată în buletinul de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și continuă cercetările în acest caz.

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts